Hírarchívum - 2022. október

A Red Dead Redemption is elbúcsúzott a PlayStation Plus szolgáltatástól

A Sony sosem csinált titkot belőle, hogy a Red Dead Redemption-játékok az első címek között fogják elhagyni a megújult PlayStation Plus kínálatát, de nagy érvágás ez a játékosoknak.

Tegnap óta ingyenes a The Sims 4, ráadásul bemutatták a következő részt is

Nagy nap volt a tegnapi a The Sims-rajongók számára, a fejlesztők ugyanis ingyenessé tették a The Sims 4-et, utána pedig a sorozat jövőjéről is lerántották a leplet.

10 percben a God of War: Ragnarökről

A Santa Monica Studio tagjai egy kiadós, több mint tízperces fejlesztői videóval borzolják a kedélyeinket a God of War: Ragnarök megjelenése előtt.

Bemutatkozott a Mortal Kombat: Onslaught

A Mortal Kombat: Onslaught alaposan eltér majd a széria fő epizódjaitól. Kezdjük azzal, hogy a jövőre megjelenő játék a mobilplatformokat veszi célba, hagyományos bunyózás helyett pedig egy gyűjtögetős RPG-ről lesz szó.

Januárban érkezik a DualSense Edge, de nem lesz olcsó a móka

A Sony választ adott az Xbox Elite kontrollereire. A DualSense Edge egy mélyen személyre szabható, extrákkal telepakolt irányító lesz, de mélyen a zsebünk mélyére kell nyúlnunk érte.

Újabb gameplay traileren a Need for Speed: Unbound

A várakozásoknak megfelelően ma délután egy újabb előzetessel jelentkezett a Need for Speed: Unbound. Ebben a videóban láthatjuk az eddigi legtisztábban, hogyan festenek majd élesben a játék versenyei.

Ezekkel a címekkel zárja az októbert a Game Pass

A Microsoft lerántotta a leplet az Xbox Game Pass második adag októberi címéről. A halloweenre készülve egy sor rémisztő horrorjátékot is kapunk a csomagban.

Az EA hamarosan lekapcsolja számos játék online részét

Az EA nem finomkodik, hamarosan egy tucatnyi régebbi játékának szünteti meg az online funkcióit, így érdemes sietnünk, ha játszani szeretnénk még velük.

Megjelent az A Plague Tale: Requiem, itt a launch trailer

Végre a játékosok is rátehették a kezüket Amicia és Hugo újabb kalandjára, megjelent az A Plague Tale: Requiem.

Jól halad a Marvel's Spider-Man 2 fejlesztése

Az Insomniac csapata megnyugtatta a játékosokat, miszerint jól halad a Marvel's Spider-Man 2 fejlesztése, és továbbra is 2023 a tervezett megjelenés éve.