Hírarchívum - 2022. október

15 percen keresztül mozog a Like a Dragon: Ishin!

Hosszabb gameplay videót kapott a jövőre megjelenő "Yakuza-játék", melyben bepillantást nyerhetünk a sztoriba, a harcrendszerbe és az egyéb elfoglaltságokba.

Egy helyen minden Silent Hill-bejelentés

Sok új információ és bejelentés érkezett a Silent Hill Transmission műsorában, most egy csokorba szedtünk mindent, amiről a Konami az adás alatt mesélt.

World of Warcraft: Dragonflight - jövő héten befut a pre-expansion patch

Ezúttal két etapban érkezik a World of Warcraft következő expanziójának megágyazó frissítés. Az első körben az új rendszerek és játékmeneti változtatások, később pedig az új faj és kaszt kerül a játékba.

Hiába az elsöprő siker, nem kap folytatást a Cyberpunk: Edgerunners

Habár a Cyberpunk 2077-tel ellentétben az Edgerunners egyből elsöprő sikert aratott, úgy néz ki, hogy sem a CD Projekt RED, sem pedig a Studio Trigger nem tervezi az animesorozat folytatását.

A Microsoft állíthat kihívót az Apple App Store és a Google Play Store elé

Az Apple és a Google gyakorlatilag duopol pozícióban állnak a mobiljátékok forgalmazóiként. A Microsoft kései harmadikként akar betörni erre a piacra.

Megjelent a Ghostbusters: Spirits Unleashed, itt az utolsó kedvcsináló

Protonágyúval a kézben vagy szellemként vághatunk bele a Ghostbusters: Spirits Unleashed hajmeresztő kalandjaiba. Ha tehetitek, hívjátok meg a barátaitokat is!

Friss hírek a Call of Duty: Modern Warfare II háza tájáról

Az Activision és az Infinity Ward egy halom érdekességet árult el a Call of Duty: Modern Warfare II játékmódjairól, a többjátékos mód fegyvereiről, a Spec Ops újdonságairól és a Warzone 2.0 érkezéséről.

Szivárognak a részletek az esti Silent Hill-bemutató előtt

Ma este a Konami elárulja végre, hogy mik a tervei a Silent Hill-franchise kapcsán: az előzetes szivárgások alapján több projektről is lehullhat a lepel.

Minden, amit a Gotham Knightsról tudnod kell

A Warner új szintre emelte a marketinggépezet pöfögtetését: alig van hátra két nap a Gotham Knights premierjéig, de még mindig tud új látnivalóval szolgálni.

Újra erősödni tudott a Netflix

Habár az elmúlt hónapok a Netflix előfizetőtáborának zsugorodásáról szóltak, az elmúlt negyedévben ismét erősödni tudott a streamingszolgáltató.