Hírarchívum - 2022. október

Újra mozog a Resident Evil 4 remake-je

A Silent Hill után a Resident Evil kapta a főszerepet tegnap éjjel, amikor is a Capcom levetítette a Resident Evil Showcase legutóbbi adását. Lássuk a legfrissebb látnivalókat!

A pletykák szerint új Marathon-játékot készít a Bungie

Úgy tűnik, hogy a Bungie hamarosan feltámaszthatja a 90-es évek egyik legmeghatározóbb FPS franchise-át, a Marathont, az új projekt azonban egészen másféle alakot ölthet majd.

Meglepetés: Switchen is megjelent az Alan Wake Remastered

Egy évvel ezelőtt jelentős ráncfelvarrást kapott mindenki kedvenc zseblámpás regényírója, a Switch-tulajok azonban sajnos kimaradtak a buliból... egészen mostanáig.

Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

A csütörtök délután egyet jelent az Epic Games Store ingyenes játékaival. Ezen a héten két nagyszerű, de egymástól mélységesen eltérő szerepjátékot csaphattok a könyvtáratokhoz.

Káprázatos előzetest kapott a Final Fantasy XVI

Nem gyakran érkeznek friss látnivalók a Final Fantasy XVI felől, amikor azonban befut egy trailer, az garantált, hogy nagyot fog ütni. A mai előzetes Valisthea királyságait mutatja be.

Egy évvel a premierje után végre komolyabb frissítést kap a Halo Infinite

A Halo Infinite live service-támogatása igen lelombozó volt, a jövő hónapban érkező Winter Update azonban végre elhozza azokat a tartalmakat, amelyekre a rajongók a megjelenés napja óta vártak.

Íme, a Silent Hill 2-remake gépigénye

A Konami nem aprózta el a dolgokat, a Silent Hill 2-remake bemutatója után nem sokkal már a játék hivatalos gépigényét is közzétették. Elég borsosra sikeredett.

Repo Man - cyberpunk jegyekkel tarkított, Dishonored-játékokat idéző RPG a láthatáron

A Repo Man az utóbbi idők talán legérdekesebb címe. Az Achara Studiosnál készülő RPG különleges világa és hangulata sokakat elvarázsol majd.

Befutott a Call of Duty: Modern Warfare II gépigénye

Közeleg a Call of Duty: Modern Warfare II megjelenése, ennek megfelelően menetrendszerűen hullott le a lepel a játék PC-s verziójának gépigényéről is.

Megjelent az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-re, itt a launch trailer

Végre a PC-s játékosok is belekóstolhatnak az Uncharted-élménybe, a negyedik részt, valamint a The Lost Legacyt magában foglaló kollekció már elérhető PC-re.