Hírarchívum - 2022. október

Februárban kilő a Kerbal Space Program 2

Csúszást csúszásra halmozott a Kerbal Space Program 2, de végre kaptunk egy fix megjelenési dátumot... legalábbis a korai változathoz. A kicsi zöld asztronaután jövő februárban érik el a sztratoszférát.

Marvel's Midnight Suns - Nico is színre lép

A Marvel's Midnight Suns megjelenése felé masírozva lassan fény derül a szuperhősgárda összes tagjára. Ezúttal a sötét erővel bíró boszorkány, Nico Minoru mutatja be a képességeit.

Elkészült a The Callisto Protocol

Már semmi nem állhat a The Callisto Protocol decemberi premierje elé! A Striking Distance Studios csapata bejelentette, hogy a játék elkészült, és aranylemezre került.

Ilyen grafikai módokat fog támogatni a God of War: Ragnarök

A Santa Monica Studio szinte mindenre gondolt a God of War: Ragnarök fejlesztése alatt, grafikai opciókból nem lesz hiányunk PlayStation 5-ön.

Fény derült a Resident Evil 4-remake gépigényére

Igazán örömteli hírrel szolgált a Capcom, barátságos gépigényt kapott a Resident Evil 4-remake.

Íme, a New Tales from the Borderlands launch trailere

Végre a játékosok is nekivethetik magukat a New Tales from the Borderlandsnek, a megjelenéshez egy launch trailert is kaptunk.

Egyszeri élmény lesz a Silent Hill: Ascension

A héten bemutatott Silent Hill-projektek közül talán a Silent Hill: Ascension volt a legtitokzatosabb - szerencsére most kiderült néhány infó, amely segít elképzelni a játékot.

Will Wright is egy blokklánc alapú játékon dolgozik

A játékipar nagyjait is utolérte a blokkláncőrület, például a SimCity és a The Sims atyja, Will Wright is egy blokklánc alapú játékon dolgozik - ez a VOXverse.

Silent Hill 2 - változik a kamerakezelés, és vele a harcrendszer is

A héten bemutatkozott a Silent Hill 2 sokat pletykált remake-je, amely nem csak a látványon, de a játékmeneten is csavarni fog természetesen.

Vezető nélkül maradt a DC Films

A várakozásoknak megfelelően az eddigi elnök, Walter Hamada elhagyta a Warner Bros. fedélzetét - a cég jelenleg is keresi az utódját.