Hírarchívum - 2022. december

Starfield - kóloniák, küldetések, követők

A Constellation Questions legújabb kérdéseire Will Shen, a Starfield vezető küldetéstervezője válaszolt. Sok érdekességet megtudhattunk a csillagközi kalandjainkról.

Hivatalos: Készül a Death Stranding-film

Ha egy videojáték megérdemli, hogy mozis adaptáció készüljön belőle, akkor az a Death Stranding. Hideo Kojima a Hammerstone Studios csapatával közreműködve készíthei el a játék filmváltozatát.

Resident Evil: Village - februárban érkezik a VR-mód

Napra pontos dátumot kapott a Resident Evil: Village VR. Számíthattunk rá, hogy a PS VR2 egyik nyitócíme lesz az ingyenes bővítmény.

Jövő ősszel érkezik a Marvel's Spider-Man 2

2023-ban sem fognak unatkozni a PlayStation-hívők, az egyik legnagyobb durranás pedig kétségtelenül a Marvel's Spider-Man 2 lesz. Most végre megtudtuk, hogy mikor számíthatunk a megjelenésére.

Az Amazon Games közreműködésével érkezik az új Tomb Raider

Egymás markába csapott a Crystal Dynamics és az Amazon Games. Miután a stúdió szakított a Square Enixszel, új kiadóra lett szükségük a következő Tomb Raider-játékhoz - így jött képbe az Amazon.

Ingyenes hétvégét tart a Call of Duty: Modern Warfare II

Ünnepi hangulatban van az Activision is: elindult a Call of Duty: Modern Warfare II első ingyenes hétvégéje. Bárki szabadon multizhat, pár megkötésre azonban érdemes számítanunk.

Karácsonyozik az Epic, minden nap új ingyenes játék vár bennünket

Az Epicnél is beköszönött az ünnepi hangulat. Az áruház az év végéig minden nap egy újabb ajándékkal várja a látogatóit.

Megérkezett a The Witcher 3 next-gen frissítése, de nem lehet őszinte a mosolyunk

Sok húzás-halasztás után végre befutott a The Witcher 3 várva-várt újgenerációs változata. Geralt kalandja remekül fest, de alaposan két vállra fekteti a legizmosabb hardvereket is.

Az Assassin's Creeddel crossoverezik a Rainbow Six: Siege

A Ubisoft házon belül talált crossover-társat a Rainbow Six: Siege legújabb Elite skinjéhez.

Két népszerű indie címmel bővül a Netflix játékkatalógusa

Egy ideje már játszhatunk is a Netflix alkalmazáson belül, most két igazán különleges címmel bővült a felhozatala.