Hírarchívum - 2022. augusztus

A TinyBuildnél landoltak a Bossa Studios játékai

A Bossa Studios a jövőben más projektekre szeretne fókuszálni, ezért a legnépszerűbb játékait eladta a TinyBuild kiadónak.

Néhány óráig még ingyenes a Dex

Gőzerővel robog tovább a GOG legújabb akciósorozata, amelynek a részeként ingyenes játékokat is osztogat az üzlet. Most épp a Dex a soros.

A WandaVision rendezője viheti tovább a Fantastic Four-filmet

A pletykák szerint a Marvel Studios már tárgyal a WandaVision rendezőjével arról, hogy átvegye a gazdátlanul maradt Fantastic Four-filmet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan zárjuk a nyarat, és ha az őszünk annyira sűrű lesz, mint a következő néhány nap, akkor bizony nagyon szép idők várnak ránk!

Máris berendelték a Sárkányok háza második évadát

Ez gyors volt! Alighogy bemutatták a Sárkányok háza első epizódját, az HBO már be is jelentette a második évad érkezését.

GC 2022: Megint mozog a Lies of P

A Lies of P meghatározó szereplő volt az idei Gamescomon, ti pedig az Opening Night Live-on levetített előzetes után még több gameplayt láthattok belőle.

A Tokyo Game Show-n már kipróbálható lesz a PlayStation VR2

Ha minden jól megy, hamarosan még többet hallunk majd a PlayStation VR2 felől, a Tokyo Game Show-n ugyanis már kipróbálható lesz a headset.

Megtalálhatták a DC-univerzum Kevin Feige-ét

A Warner új menedzsmentje nem csinált titkot belőle, hogy szeretne egy olyan vezetőt, aki Kevin Feige-hez hasonlóan terelgetné a DC-univerzum filmes jövőjét. Állítólag a jelölt már megvan a szerepre.

PlayStation-exkluzív küldetéssel jön a Hogwarts Legacy, kiderült a gépigény is

A minap élesedett a Hogwarts Legacy előrendelési lehetősége, így újabb fontos részleteket tudtunk meg a játékról: kiderült, hogy exkluzív küldetésnek örülhetnek a PlayStation-tulajok, és lehullott a lepel a gépigényről is.

GC 2022: Dátumot és friss kedvcsinálót kapott a Gungrave G.O.R.E.

Régóta csúszik, idén ősszel azonban végre megjelenik a Gungrave G.O.R.E. A Gamescom alkalmából még egy ütős előzetest is kapott az őrült akciójáték.