Hírarchívum - 2022. augusztus

Gameplay traileren a Wo Long: Fallen Dynasty

Végre gameplay felvételen is megtekinthetjöük a Nioh készítőinek új játékát, a Wo Long: Fallen Dynastyt.

Battlefield 2042 - küszöbön a második szezon, lássuk az újdonságokat!

A napokban jelentős helyzetjelentést tett a DICE a Battlefield 2042 távolabbi jövőjéről, de ne feledjük el, hogy már a nyakunkon az új szezon is. A következő frissítés új specialistát, térképet és néhány fegyvert hoz magával.

Frissítve: Az Amazon felvásárolhatja az Electronic Artsot

A hatalmas felvásárlások korát éli a játékipar. A híresztelések szerint az Electronic Arts is a nagyobb vállalatok célkeresztjébe került, ha pedig igazak a pletykák, akkor az Amazon már meg is tette az ajánlatát.

GC 2022: Gotham Knights - pofozkodás Harley Quinnel

A korábbi előzetes után most közelebbről, vágatlan gameplay formájában is megleshetjük, hogyan néz ki egy bossharc a Gotham Knights világában. Ezúttal Nightwing és Harley Quinn csapnak össze.

Rendezőre lelt a BioShock-film és a Horizon: Zero Dawn-sorozat

Izgalmas hírek záporoznak a Netflix irányából. A régóta ígért, de a streamingszolgáltató alatt végre újra szárnyra kapó BioShock-mozi és a Horizon: Zero Dawn tévés adaptációja is megtalálta a rendezőjét.

GC 2022: Skull & Bones - mit tud a PC-s verzió?

A Ubisoft újra megvillantotta a kalózos játékát. Habár hányattatott sorsú volt a fejlesztés, úgy tűnik, hogy a PC-s verzióra és annak technikai megoldásaira komoly figyelmet fordított a stúdió.

GC 2022: Támad az alvilág a Minecraft Legends új előzetesében

Csak természetes, hogy a Mojang kockavilága sem hagyta ki a Microsoft előadását, a fő játék helyett azonban ezúttal a stratégiai mellékág, a Minecraft Legends élvezhette a rivaldafényt.

Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka

A Gamescom forgatagában sem érdemes megfeledkeznünk arról, hogy elszaladt egy újabb hét, vagyis újabb ajándékkal vár bennünket az Epic Games Store.

GC 2022: Kibővített gameplay traileren az A Plague Tale: Requiem

Tovább pörögnek az infók a Gamescomról, a Microsoft jóvoltából most egy hosszabb gameplay felvételen nézhetjük meg az A Plague Tale: Requiemet.

GC 2022: Látványos gameplay felvételen az Atomic Heart

Továbbra is nagyon ígéretesnek tűnik az Atomic Heart, most pedig egy hosszabb gameplay videót is kaptunk róla a Gamescom apropóján.