Hírarchívum - 2022. augusztus

A héten rajtol el a Call of Duty: Warzone utolsó szezonja

Az Activision leleplezte a Call of Duty: Warzone ötödik és egyben utolsó szezonját - ami azt jelenti, hogy a battle royale második része már tényleg nem lehet messze.

Amerikai toplista: tarolt a MultiVersus

Újabb számszerű bizonyítékot kaptunk arra, hogy mennyire népszerű a MultiVersus: az amerikai toplistán az élen kezdett a játék, még az abszolút favorit Elden Ringet is maga mögé szorította.

Így változik meg a harc a Pokémon Scarlet & Violetben

Vadonatúj kedvcsináló érkezett a Pokémon Scarlet & Violethez, amely a harcok újdonságaira fókuszál. Emellett a készítők bemutatták a játék PvP-módját is.

Végre belenézhetünk a The Last of Us-sorozatba!

Tegnap este elrajtolt a Sárkányok háza, ennek apropóján pedig az HBO összeállított egy trailert a többi közeljövőben érkező műsorából - húsz másodpercre a The Last of Us-sorozat is befigyel!

Kevésbé lesz japán a Star Wars: Visions második évada

Habár a Star Wars: Visions első évada maximálisan anime-fókuszú volt, a készítők a folytatásra irányt váltanak, és nem csak japán stúdiókkal dolgoznak majd együtt.

Úgy néz ki, a cloud gaming felé kacsintgat a Netflix is

Habár a hírek arról szólnak, hogy a Netflix nem tudott túl nagyot robbantani a videojátékos fejlesztéseivel, a jelek szerint van még más ötlet is a cég tarsolyában.

Jövőre csúszik, cserébe Game Pass-játék lesz a Planet of Lana

Az egyik legígéretesebb indie fejlesztés, a Planet of Lana is csatlakozott azon játékok sorához, amelyek végül nem jelennek még idén. De azért van jó hírünk is!

Wednesday Addams iskolába megy - teaser trailert kapott Tim Burton új sorozata

Idén ősszel visszatér az Adams család, méghozzá egy Netflix-exkluzív előzménysorozat erejéig, amelyben Wednesday gimis hétköznapjaiból kapunk egy kis ízelítőt.

Egy vámpír szállodáját menedzseljük majd a Bloody Hell Hotelben

Rendkívül ígéretes indie fejlesztés mutatkozott be a héten: ha Tim Burton készíti a Stardew Valley-t, egészen biztosan így festett volna!

Bucky is csatlakozik a Marvel's Avengers hőseihez

Hamarosan újabb játszható karakterrel bővül a Marvel's Avengers, Bucky Barnes, avagy a Tél Katonája is csatlakozik a harcokhoz.