Hírarchívum - 2022. augusztus

GC 2022: AEW: Fight Forever - így fest egy teljes mérkőzés

A WWE 2K kihívójaként érkező AEW: Fight Forever részletesebben is megmutatta magát a Gamescomon. Lássuk, hogyan fest élesben a digitális pankráció!

Csatlakozz a Gamekapocs szerkesztőségéhez!

Eljött az ideje, hogy ismét bővítsük a csapatunkat: ezúttal a hírszerkesztői brigádunkba keresünk olyan munkatársakat, akik nem bánnák, ha a hobbijukból munka válna!

Nem kap folytatást a Netflix Resident Evil-sorozata

Egyetlen szezon után kaszát kapott a Netflix élőszereplős Resident Evil-sorozata. Az Albert Weskert és családját követő sorozat a legnagyobb jóindulattal sem aratott átütő sikereket.

GC 2022: A teljes megjelenésre készül a Second Extinction

Az emberiség elbukott, a bolygónkat pedig ismét a vérengző dinoszauruszok uralják - még szerencse, hogy a tűzerő a mi oldalunkon van. Két év korai hozzáférés után hamarosan teljes formájában is elstartol a Second Extinction.

Jeffrey Dean Morgan is csatlakozik a The Boys stábjához

Nagyot futott a The Boys harmadik évada, a hírek szerint pedig egy izgalmas új szereplővel bővülhet majd a negyedik szezon. A The Walking Dead Neganjeként ismert Jeffrey Dean Morgan is csatlakozhat a stábhoz.

Szivárog az új Need for Speed

A hivatalos bejelentés ugyan továbbra is várat magára, az interneten már utat talált magának egy rövidebb klip az új Need for Speedből. Némi rossz hír azonban, hogy a szóbeszéd szerint késhet egy keveset a játék.

Újabb videókon a The Last of Us: Part I

A launch trailer után most megnézhetjük a játék első tizenöt percét, valamint az, hogy milyen kisegítő opciókat tartogat a speciális igényekkel rendelkező játékosok számára.

Mostantól az Embracer Group rendelkezik a Square Enix nyugati stúdióival

Hivatalosan is lezárult az idén májusban bejelentett nagy felvásárlás, mely során a Square Enix nyugati stúdiói, valamint számos értékes IP-ja az Embracer Grouphoz került.

GC 2022: Ezek a kiegészítők járnak majd a DualSense Edge mellé

A Sony új, módosítható kontrollere új szintre emeli majd a játékélményt PlayStation 5-ön. Most azt is megtudhattuk, mit fog rejteni a doboza, illetve egy csokornyi képet is kaptunk róla.

Frissítve: A Sony megemeli a PlayStation 5 árát

A gazdasági helyzetre való tekintettel szokatlan lépésre szánt el magát a Sony, és bejelentette, hogy megemeli a PlayStation 5 árát.