Hírarchívum - 2023. október

Dátumot kapott a PowerWash Simulator Back to the Future kiegészítője

Ha még nem lenne elég a PowerWash Simulator őrületes kiegészítőiből, akkor készülj, mert megjelenési dátumot kapott a legújabb epikus találkozás! Készítsd a gőzborotváidat!

Az Apex Legends végre megkapja a cross-platform progressziót

A Respawn Entertainment egy régóta várt funkcióval bővíti az Apex Legends őrületes világát: az október 31-én megjelenő új szezonnal együtt már elérhető lesz a profilunk keresztplatformos mentése.

Már elérhetőek az Epic legújabb ingyenes játékai

Az Epic Games Store garantáltan gondoskodik a halloweeni hangulatról: az e heti díjmentesen begyűjthető videójátékoktól feláll majd a szőr a hátunkon!

Rajzfilmes roguelike érkezett a Wetory képében

Túlzás lenne azt állítani, hogy a Wetory fű alatt érkezett, de mégsem kapott akkora visszhangot, mint érdemelne az alapkoncepciója alapján. Most trailer kíséretében megismerkedhetünk ezzel az igazán különleges roguelike kalanddal.

Képregényíró dolgozik az EA Vasember-játékán

Bizakodásra adhat okot, hogy a Motive stúdiónál készülő Iron Man-játék egyik írója Ryan North, akit olyan képregényekből ismerhetünk, mint a jelenleg futó Fantasztikus négyes vagy az Unbeatable Squirrel Girl.

Nem várt tartalmak lesznek az Alan Wake 2 New Game+ módjában

Gondolom senkit nem ér meglepetésként, hogy a Remedy nemsokára érkező horrorjátékában meglesz az a lehetőségünk, hogy újrajátsszuk az egész játékot, viszont az már szemöldök felhúzásra adhat okot, hogy ezzel plusz tartalmak is járnak.

8 perces bemutatóvideó érkezett a Spirittea-ről

A Cheesemaster Games játéka már 2020 óta fejlesztés alatt áll és most a megjelenési dátum mellett mélyebb betekintőt is kaptunk a játékmenetbe és en bloc a játék nyújtotta élménybe. Egy igazán spirituális retro kaland vár ránk!

HWSW: Satya Nadella is elismerte, hogy hibáztak a Windows Phone-nal

Már a harmadik Microsoft-vezér vallja be, hogy nem hoztak túl bölcs döntéseket az okostelefonokat illetően - írja a HWSW.

Woody is ellátogat a Red Dead Redemption 2 vadnyugatára

Egy roppant kreatív és tehetséges rajongónak köszönhetjük e remek videót, melyben szeretett cowboy-unk, Woody a Red Dead Redemption 2 vadnyugatára téved, hogy ott őrizze a rendet vagy valami ahhoz hasonlót csináljon. Azt hiszem a mai nap már nem fogunk ennél jobb videót kapni.

Íme, trailer a Dr. Who 60. évadjához

A popkultúrába már masszívan beitta magát Dr. Who, így annak is ismerős lehet, aki életében nem látott egy részt sem. Most a Disney és a BBC összeállt, hogy megünnepeljék a sorozat 60. szezonját pár különleges résszel, nézzünk is rá, hogy mi vár ránk!