Hírarchívum - 2023. október

Tavasszal jelenik meg a MARS 2120

A játék már egy éve elérhető PC-n korai hozzáférésben, a fejlesztők leleplezték, hogy mikor is érkezik a teljes verzió a jelen és múltgenerációs megjelenéssel együtt.

Megjelent Early Accessben az ARK: Survival Ascended

A készítők végső soron teljesítették az ígéretüket, miszerint még a hónapban megjelenik a remasterelt játék, igaz, némi kompromisszummal, azonban ennél már csak jobb lehet.

Áll-leejtős launch traileren a Ghostrunner 2

A piszoknehéz cyberpunk-akciójáték folytatása megérkezett, vele együtt pedig befutott az utolsó kedvcsináló is. A videót látva mi is készen állunk rá, hogy katanával a kézben, motornyeregben számoljunk le az AI-kultistákkal.

Megjelenési dátumot kapott az Arizona Sunshine 2

A VR-os zombiirtós móka folytatása még az ünnepek előtt elérhető lesz, ráadásul már tudjuk, hogy a Meta Quest-szemüvegekkel is kompatibilis lesz, az előrendelés pedig már él.

Csúszás áldozatává válhatott a Star Wars: Outlaws

A Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentéséből derült ki, hogy a kiadó a következő üzleti évre halasztotta az egyik új játékát. Valószínű, hogy a Star Wars: Outlaws lehet a szóban forgó cím.

Itt a Cities: Skyline 2 első javítása

A játék fejlesztői a megjelenés előtt is tudták, hogy a folytatás technikai értelemben problémás, már ki is adták az első javítócsomagot hozzá, ami méretével fordítottan arányosan fontos.

Változások az Xbox-vezetőségben

Két komoly előléptetésről számolt be Phil Spencer, amitől a cég hatékonyabb és átláthatóbb működését várják, ezzel várhatóan szorosabb lesz az együttműködés a ZeniMax és a csoport többi tagja között.

Nyolc év után újabb kosztümöt kapott a Batman: Arkham Knight

Úgy tűnik, hogy nyolc évvel a megjelenés után újabb skint kapott Gotham City megmentője. A Batman: Arkham Knight egy újabb kosztümmel gazdagodott, méghozzá a 2022-es filmből jól ismert darabbal.

Érzelmes előzetesen a The Crown hatodik évada

A díjnyertes Netflix-sorozat, ami az angol királyi család életét mutatja be, ezúttal egy újabb évaddal gazdagodik. A hatodik szezonban Diana hercegnő tragédiája lesz a középpontban.

Ismét távolabbra sodródott a Skull and Bones megjelenési dátuma

A Ubisoft kalózos multiplayer kalandja már számtalan megjelenési dátumot kapott, azonban a fejlesztők most ismét csúszást jelentettek be. Reméljük, hogy 2024 tavaszán már megjelenik!