Hírarchívum - 2023. november

A CD Projekt RED nagy része már a következő Witcher-játékon dolgozik

Most, hogy megkaptuk a Cyberpunk 2077 első és egyben utolsó nagyobb kiegészítőjét is, a stúdió úgy döntött, hogy ideje legtöbb erőforrásukat egy új játékra fordítani, ami nem más, mint a sorban következő Vaják kaland.

Megérkeztek az első képek a Fallout TV-sorozatból!

A Vanity Fairnek hála megcsodálhatjuk, hogyan is fog kinézni az érkező videójáték-adaptáció és igazán hangulatos képek érkeztek. Nemcsak képeket kaptunk viszont, de Todd Howard is megszólalt, hogy mégis mire számíthatunk majd.

Nézd vissza a Dragon's Dogma 2 Showcase-t!

Korábban már említettük, de nem árt az emlékeztető: hamarosan kezdetét veszi a Dragon's Dogma 2 Showcase nevezetű adás, melyben negyed órán át csodálhatjuk a Capcom fantasy szerepjátékát.

A Dead By Daylight lerántotta a leplet a 2024-es terveiről

A Behaviour Interactive bemutatta a Dead by Daylight közelgő frissítéseinek a tömött listáját, amik 2024 januárja és júniusa között fognak megjelenni. Emellett megosztották a nagyközönséggel Chucky launch trailerét is.

Hamarosan érkezik a Vampire Dynasty PC-s változata

A Mehuman Games és a Toplitz Productions bejelentette, hogy a vérszívókkal teleszőtt akció-RPG, a Vampire Dynasty hamarosan érkezik PC-re a Steamen keresztül.

Jól muzsikál a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty kiegészítője

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty című kiegészítőjéből eddig 4,3 millió példányt adtak el a megjelenése óta - erősítette meg a CD Projekt RED. Úgy tűnik Idris Elba jól szerepelt!

Számos fejlesztőjétől megvált a Fishlabs

Az elbocsájtások számtalan játékfejlesztő céget értek utól: a következő áldozat az Embacer Group leányvállalata lett. A Fishlabs ötven munkatársától vált meg a közelmúltban.

Összefogott a Sony Interactive Entertainment és az NCSOFT

A Sony Interactive Entertainment globális üzleti partnerséget kötött a koreai NCSOFT kiadóval és fejlesztővel. A két vállalat már alá is írta a stratégiai megállapodást.

Új traileren a Last Train Home

Csehszlovák katonák hazajutásának története inspirálta a ma megjelenő játékot, amelyben Moszkvától Vlagyivosztokig kell eljutnunk vonatunkkal úgy, hogy lehetőleg minden katonánk életben maradjon.

Suicide Squad: Kill the Justice League - bemutatkozik Captain Boomerang

George Harkness, azaz Captain Boomerang is megkapta a saját rövid előzetesét. Flash szerencsétlen ellenlábasa ezúttal a komplett Igazság Ligájával összeakasztja a bajszát, de szerencsére ő sem lesz egyedül.