Hírarchívum - 2023. április

A föld alá vesszük az irányt a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom TV-reklámjában

Már csak pár hét és a kezünkbe kaphatjuk a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomot, és mivel már közel a megjelenés, a Nintendo egy hangulatos TV-szpottal segít hangolódni.

Kapásból a Game Passbe landol a The Texas Chain Saw Massacre

Azt már tudjuk, hogy augusztus közepén érkezik a Gun Interactive aszimmetrikus multira kihegyezett játéka, ám most már világos, hogy már a premierkor bekerül a Game Pass katalógusába.

A Plants vs. Zombies alkotójának új játékában vombat ürülékből építkezhetünk

Az elsőre, sőt másodikra is abszurdnak tűnő játékot egy cuki puzzle platformer építős játék hibridnek szánják a készítők. Pontos megjelenési dátumot még nem kapott.

A Twitter népe vitába szállt magával, hogy szükség van-e a Destiny 3-ra?

A Bungie korábban azt nyilatkozta, hogy nem terveznek harmadik részt készíteni, azonban a napokban a Twitter népe felkapta a témát, de nem jutottak dűlőre.

Megérkezett az új Indiana Jones-film szinkronos trailere

A szinkronizált előzetes alapján a film egyszerre lesz egy nosztalgikus múltba merengés és egy hamisítatlan Indiana Jones-kaland, ami két idősíkban fog játszódni.

PlayStationre tart a Gunfire Reborn

Az eredetileg PC-re és Xbox-ra kiadott co-op roguelite shooter PlayStation 4-re és PlayStation 5-re jelenik meg júniusban, az utóbbi konzol dobozos kiadást is kap majd.

43,5 millió dollárra perli a NetEase az Activision Blizzardot

A kínai techóriás a Blizzardtól várja a helyi játékosoknak járó visszatérítések, a nyakán maradt kísérő termékek és a ki nem adott játékok kapcsán is a pénzügyi kompenzációt.

Túl az 1 millió eladott példányon a Dead Island 2

A régóta vár folytatásból a megjelenést követő 3 napban kelt el ez a mennyiség a kiadó Deep Silver adatai szerint. Érdekes statisztikákat is közölt a cég a játékosok teljesítményéről.

Hamarosan érkezik az Apex Legends 17. szezonja

Az Electronic Arts bejelentette az Apex Legends 17. évadának a részleteit, pont időben a jövő havi megjelenés előtt.

Zenés beharangozót kapott az Omega Strikers

Ez az őrült, a jéghokit és a focit vegyítő videójáték hamarosan megjelenik: ennek örömére egy új zenés openinget kapott!