Hírarchívum - 2023. április

Szállodákat üzemeltetünk a Cities: Skylines utolsó DLC-jében

A frissen bejelentett Hotels and Retreats kiegészítőben szállodákat és turisztikai látványosságokat építhetünk városunk gazdaságának fellendítése érdekében. Ez lesz az utolsó DLC a nyolc éves városmenedzserhez.

Ezt tudja az Unreal Engine 5 a Layers of Fearben

A Bloober Team csapata ezúttal a Layers of Fear látványvilágába enged betekintést, a videó az Unreal Engine 5 erejét prezentálja, nem is rosszul. Soha nem volt még ilyen szemet gyönyörködtető az ismert horrorjáték.

Elképesztő kisegítő lehetőségekkel érkezik a Forza Motorsport

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy akár a teljesen vak emberek is sikeresek lehetnek az Xbox új versenyszimulátorában? A Turn 10 csapata elképesztő kisegítő opciókkal teszi nagyszerűvé a fogyatékkal élők játékélményét.

Két ingyenes játékkal vár az Epic Games Store

Kalandozzunk az űr mélyén a halhatatlan csirkénkkel vagy emeljük a tétet a pókerasztalnál! Ezen a héten két ingyenes játékkal vár az Epic, a jövő héten pedig három remek címre csaphatunk majd le.

Redfall - befutott az utolsó kedvcsináló

Négyen a sötétség ellen. Mivel már csak alig öt nap választ el bennünket a Redfall érkezésétől, eljött az ideje, hogy ránézzünk az utolsó előzetesre is. Egy dolog világos: a vámpírvadászat piszkosul hangulatos lesz.

Vérfagyasztó akcióval vár az Aliens: Dark Descent

Egy pillanatra sem lankadhat a figyelmünk az Aliens: Dark Descent összecsapásai alatt. A valósidejű taktikai játék egy teljesen új történetet mesél el az Alien-univerzumban.

Megérkezett az Armored Core VI: Fires of Rubicon első gameplay előzetese

Augusztus 25-én visszatér a Dark Souls és az Elden Ring alkotóinak mechás sorozata, az Armored Core! Lássuk, milyen elképesztő akcióra számíthatunk a Rubicon 3 távoli bolygóján!

Íme, a Games with Gold májusi felhozatala

Az utóbbi hónapok talán legerősebb hónapja lesz a március, ha az Xbox Live Gold tagságunk mellé járó játékokról van szó. Egy legendás versenyjáték és egy káprázatos indie platformer lehet örökre a miénk.

Xboxra érkezik a Last Labyrinth: Lucidity Lost

A Last Labyrinth VR-mentesített verziója májusban jelenik meg előző- és jelengenerációs Xbox konzolokra, még a tavasszal megjelenik Nintendo Switch-re is

Május 2-án jön a Laya's Horizon a Netflix gondozásában

A streamingszolgáltató mobiljátékos palettája egyre bővül, ezúttal egy lazulós siklóruhás játék kerül be az előfizetéssel rendelkezőknek elérhető játékok listájába.