Hírarchívum - 2023. június

A Sega független szeretne maradni a Microsofttól

A Microsoft és az FTC közötti bírósági meghallgatás során számos titkot hoztak nyilvánosságra: az egyik az volt, hogy a Microsoft a Sega megvásárlását fontolgatta, a japán cég azonban ragaszkodott a függetlenséghez.

Szeptemberben bezárja kapuit a The Cycle: Frontier

A The Cycle: Frontier 2022-ben jelent meg, előtte egy éven keresztül elérhető volt az early access verziója, most azonban végleg bezárja kapuit.

Lebukott a Bohemia, a stúdió már aktívan dolgozik a DayZ 2 videójátékon

A Microsoft és az Activision bírósági tárgyalásán rengeteg apró információ látott már napvilágot: többek között a Bohemia is elhintette, hogy már aktívan dolgozik a DayZ folytatásán.

Láthatáron az Epic legújabb ingyenes játéka

A mai naptól ingyenesen elérhető a humoros taktikai-RPG, a The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos. Felkészülhetünk egy enyhe horror beütéssel rendelkező akció-horror RPG érkezésére is...

David Corenswet mindig is el akarta játszani Supermant

Már hivatalos, hogy Rachel Brosnahan és David Corenswet alakítja majd legközelebb a fantasztikus párost a mozivásznon. A férfinak ezzel teljesült a régóta dédelgetett álma.

A Pikmin 4 videóval ünnepli az elstartolt demóját

A Nintendo elindította a Pikmin 4 demóját, ehhez pedig egy friss kedvcsinálót is kaptunk. Itt az idő, hogy te is belekóstolj a színes kalandba!

Liam Neeson élete veszélyben van a Retribution legújabb előzetesében

Antal Nimród legújabb akciófilmjének, a Retributionnek az előzetesében igencsak meglepődsz, ha a fékbe taposol.

Az 11 Bit Studios játékai is elérhetőek lesznek a Game Pass előfizetéssel

Az 11 Bit Studios bejelentette, hogy szerződést kötött a Microsofttal: a játékfejlesztő cég címei ezentúl az Xbox Game Passon keresztül is elérhetőek lesznek.

Ingyenesen játszható kaland lesz a The Sims 5

A "Project Rene" álláshirdetése megerősíti, hogy a világ leghíresebb életszimulátor frencsájzának a folytatása ingyenesen játszható lesz.

HWSW: Előfizetéses VR-szolgáltatást indít a Meta

Indul a Meta Quest alkalmazás saját előfizetéses játékkatalógusa, amivel havi két játékot kapnak a felhasználók 7,99 dollárért - írja a HWSW.