Hírarchívum - 2023. június

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty - Isten hozott Dogtownban!

Night City legsötétebb bugyraiba vezet a Cyberpunk 2077 expanziója, a Phantom Liberty. Tegyünk egy túrát Dogtown feketepiacán és váltsunk pár szót Johnny Silverhanddel!

The Walking Dead - Daryl Dixon Franciaországban túrázik

A fő szériat lezárása után sorra érkeznek a The Walking Dead spin-off sorozatai. Időn ősszel érkezik a The Walking Dead: Daryl Dixon, amelyben Norman Reedus karaktere Franciaországban találja magát. Nézzünk is bele!

Újra belenézhettünk a The Sims 5-be

Egyelőre persze még csak a Project Rene korai prototípusairól van szó, a Maxis azonban fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy közel tíz év után új, számozott The Sims-játékot kaphassanak a franchise rajongói.

Breaking: felújítva térhet vissza a Red Dead Redemption

Dobjatok el mindent: úgy fest, remastert vagy remake-et kap a Red Dead Redemption! Legalábbis nagyon erre utál a dél-koreai korhatár-besorolással foglalkozó szerv osztályozása.

Saját rajzfilmsorozatot kap az Among Us

Amikor már azt hittük, hogy alábbhagyott az Among Us őrülete, a CBS Studios zöld utat adott a rajzfilmadaptációnak. A "sztori" változatlan marad, vagyis egyik asztronauta élete sem lesz biztonságban.

Masszív balanszfrissítést kapott a Diablo IV

A Diablo IV eddigi legnagyobb frissítése érkezett meg tegnap este. Az első szezon indulása előtt számos hibajavítás, kényelmi újítás és jó sok képességbuff érte a játékot.

Augusztusban érkezik a Fort Solis

Troy Baker kamera elé állt, hogy bejelentse a nagy hírt: augusztus 22-én indul a Fort Solis félresikerült marsi mentőexpedíciója. A dátummal természetesen friss látnivalók is érkeztek.

Ezzel a 17 játékkal érkezik az Everybody 1-2-Switch!

Már karnyújtásnyira van a Nintendo eszement partijáték-kollekciója, az Everybody 1-2-Switch! A megjelenés előtt kaptunk egy újabb előzetest, amiből megtudhatuk, milyen játékok várnak ránk és a barátainkra.

Élesben is ütősen fest a Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged

A Milestone Team padlóig nyomja a Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged apró autóinak a gázpedálját. A kiváló versenyjáték folytatása rengeteg újdonságot tartogat majd - erről szó a legújabb gameplay trailer.

A Nintendo kilép a múltból: a mostani fiókunkat használja majd a következő konzol is

Jó hír a Switch-tulajoknak: nem kell nyugdíjaznunk a Nintendo Accountunkat a generáció végén. A japánok megerősítették: a Nintendo következő konzolja is osztja majd a Switch online fiókjait.