Hírarchívum - 2023. július

Megvan a Wo Long: Fallen Dynasty idei roadmapje

A játék az év hátralévő részében két fizetős DLC-vel és öt ingyenes frissítéssel bővül majd, legalább két együttműködés is lesz más soulslike játékokkal, az új tartalmak már augusztuban érkeznek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megjelenik végre a Baldur's Gate III és F1 Manager 2023 is, de több indie címmel is gazdagabbak lehetünk az e heti termés alapján, míg filmek terén nyári mozikra számíthatunk.

Meglepő együttműködést jelentettek be a Final Fantasy Fesztiválon

Yoshi-P, a Final Fantasy XIV rendezője, a show keretein belül leleplezte, hogy a játék kollaborál a Fall Guysszal. Egy olyan crossover ez, amelyre kevesen számítottak.

Egy Assassin's Creed-játék miatt kaszálták el az Immortals: Fenyx Rising új részét

A vörös kódnévre keresztelt közelgő Assassin’s Creed-játék lehet az oka annak, hogy nem kapjuk meg a Breath of the Wild-szerű színes hack and slash RPG következő etapját.

Nagyjából 20 órás lesz az Assassin's Creed: Mirage

Az Assassin's Creed: Mirage több szempontból is visszatérés lesz a széria gyökereihez. Nem kell tartanunk a Valhalla-féle többszáz órás történettől: Basim kalandja inkább Altair és Ezio epizódjaival veszi majd fel a versenyt.

Nem kegyelmez a Saw X első előzetese

Az első és második Fűrész-film közt játszódó új epizód végre megkapta az első előzetesét! A kontár orvosok a lehető legrosszabb emberrel húztak ujjat, amikor át akarták verni John Kramert.

Geras is csatlakozik a Mortal Kombat 1 harcosaihoz

Az idő homokórájának őrzője, Geras is csatlakozik a Mortal Kombat 1 újraindított idővonalához. Egy brutális előzetessel kapunk ízelítőt a karakter képességeiből.

Az Activision felvásárlásával Game Passre kerülhetnek a régi Transformers-játékok

Legalábbis ennek örülne a legjobban a Hasbro. A hetedik konzolgeneráció idején számos sikeres Transformers-játékot küldött piacra az Activision- Ezek a címek hamarosan szintén a Microsofthoz kerülnek.

Frissítve: 10 percig pörög a Lost Soul Aside

A Final Fantasy XV-ből és a Devil May Cry-játékokból ihletet vevő akció-szerepjáték végre kezd valódi alakot ölteni. A ChinaJoy 2023 látogatói már ki is próbálhatták a jelenleg kész buildet.

A Warzone-ban leplezik le a Call of Duty: Modern Warfare III-at

Az aktuális Call of Duty ötödik szezonját részletező blogbejegyezésből derült ki, hogy ezúttal is egy játékon belüli esemény során fogják leleplezni az idei részt. Érdemes lesz tolni a Warzone-t, ha már nem bírunk magunkkal.