Call of Duty: Black Ops - Cold War PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Call of Duty visszatér a hidegháborús érához.
1607187600

Hárommilliárd dollárral zárta az évet a Call of Duty

A legutóbbi megjelenéseket elnézve talán nem meglepő, de rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött a Call of Duty. Az Activision szerint a sorozat több mint 3 milliárd dollárt termelt az elmúlt tizenkét hónapban.
1606842000

Black Ops: Cold War - gyorsul a fegyverfejlesztés

Ha ti is úgy éreztétek, hogy szörnyen lassan lépnek szintet a fegyvereitek a Call of Duty: Black Ops - Cold Warban, akkor nem vagytok egyedül. A Treyarch a legutóbbi frissítésben szerencsére lazábbra vette a gyeplőt.
1606723200

Brit toplista: mit eredményezett a Black Friday?

Véget értek a Black Friday leárazásai, amelyek alaposan fellendítették a videojátékos piacot az Egyesült Királyságban is. Az akciózás nagy győztese a Nintendo Switch volt, de a toplista élére mégis a várható befutók kerültek.
1606118400

Brit toplista: átvette a vezetést az új Call of Duty

A Spider-Man: Miles Morales továbbra is képviselteti magát a brit eladási lista élmezőnyében, az aranyérmet azonban végül a multiplatformos Call of Duty: Black Ops - Cold War nyerte el.
1605513600

Brit toplista: élet az év legsűrűbb hete után

Az év legdurvább hetén vagyunk túl, csak úgy hemzsegtek a boltok polcain a frissen megjelent játékok - és ez a brit toplistán is érezteti a hatását. Az aranyérmet végül az Assasin's Creed: Valhalla vihette haza.
1605510840

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.
1604905200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.
1604826000

Black Ops: Cold War - íme, a PS-exkluzív tartalmak

Nemrég kiderült, hogy azok a játékosok, akik a Sony konzoljain ruháznak be a Call of Duty: Black Ops - Cold Warra, azok az exkluzív játékmód mellett még gyorsabban is fognak szintet lépni, mint a többi platform tulajdonosai.
1604566800

Tárhelygyilkos lesz a Black Ops: Cold War is

A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone játékosai idén már szembesülhettek a dilemmával, és úgy tűnik, a Treyarch játékával sem ússzuk meg a dolgot. A Black Ops: Cold War már a megjelenéskor komoly szeletet vág magának a tárhelyünkből.
1604422800

Black Ops: Cold War - részletek a kampányról

Dan Vondrak, a Raven Software kreatív igazgatója mesélt nemrég a Call of Duty: Black Ops - Cold War egyjátékos küldetéseiről, ami mellé néhány rövid videót is kaptunk, hogy vizuálisan körberepítsenek a taglalt pályákon.