L.A. Noire PC, PS3, X360

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
1327390705

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!
1325091900

A Gamekapocs legolvasottabb cikkei 2011-ben

Közeledik a 2011-es év vége, s mivel a hétvégén vélhetően mi is vállalhatatlanra isszuk magunkat, már most megkezdjük a szezonzáró összegzést. Első körben a Gamekapocs legolvasottabb cikkeit vesszük sorra az idei esztendő terméséből, lássuk, melyik írásokat kattintottátok le a legtöbbször!
1322467202

Új játékon dolgozik az L.A. Noire alkotója

Miután a Team Bondi inkább a filmiparban szeretné megveti a lábát, addig Brendan McNamara új játékot készít a KMM Interactive közreműködésében. A projekt Whore of the Orient névre hallgat, s a jelek szerint "Kelet Párizsában", azaz Sanghajban játszódna.
1322218800

Akciók a Steamen, ingyen játékok az OnLive-on

Amerikában tegnap hálaadás volt, aminek most az egyszeri magyar is örülhet: a Steam óriási játékakciói ide is eljutnak, ráadásul az OnLive ingyenes játékait, a Homefrontot és a Red Faction: Armageddont mi is élvezhetjük öt nap erejéig. Gamerek, a mi karácsonyunk már elkezdődött!
1321426800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hetünk van, lesz bőven játékmegjelenés ezúttal is. Persze az ünnepi szezon fokmérője nem csak a slágercímek sokasága lehet, ebben az időszakban sokkkal több a mozgásérzékelős, értelmetlen casual anyag is, szóval csak okosan lavírozzatok az új játékok között!
1320872265

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de azért összeraktuk a heti megjelenési listát, no nem mintha nem fújnátok kívülről a napokban érkező slágercímekről úgy mindent, amit lehet tudni. A Call of Duty: Modern Warfare 3 már a boltokban van, a The Elder Scrolls V: Skyrim pedig pénteken érkezik - tűkön ülve várjuk!
1320844332

Megjelenés előtti trailert kapott a PC-s L.A. Noire

A héten végre megérkezik az L.A. Noire számítógépes verziója, a PC-n játszók már rögtön a bővített kiadást vehetik meg. A The Complete Editionben az összes eddigi letölthető tartalom megtalálható, a küldetésektől kezdve egészen az új fegyverekig. A konzolos változatok a jövő héten kerülnek boltokba.
1320831000

Csúszik az XCOM, veszteség a Take-Two-nál

A várakozásokon felül teljesítette a Take-Two a szeptemberrel véget érő negyedévet, azonban veszteséges lett és az árbevétele is jócskán zuhant érdemi játékmegjelenés híján. A kiadó profitra számít az év végén, de ebben az XCOM már biztosan nem működik közre, csak április után érkezik a játék.
1318064400

Hatalmas tartozásokkal szűnik meg a Team Bondi

Az L.A. Noire-t fejlesztő Team Bondi végleg lehúzza a rolót, ez most már teljesen fix tény. Arra azonban csak most derült fény, hogy az ausztrál cégnek hatalmas tartozásai vannak, melyek kifizetése egyelőre kétséges, s jelenleg is egy felszámoló dolgozik a kérdésen.
1317276398

Befutott a PC-s L.A. Noire dátuma és gépigénye

A Rockstar Games bejelentette, hogy az L.A. Noire: The Complete Edition november 8-án jelenik meg az Egyesült Államokban, míg Európába november 11-én érkezik, dobozos formában vagy a Steamen keresztül. Minden eddigi DLC jár a csomaghoz és a gépigénye sem vészes.