L.A. Noire PC, PS3, X360

Eredetileg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült detektív thriller a Rockstar kiadásában, mely később PC-re is megjelenik. A játékhoz már most több DLC is elérhető, és egy Complete Edition is boltokba került.
1301488200

Filmfesztiválon is bemutatják az L.A. Noire-t

Azon már nem lepődünk meg, hogy a Brit Filmakadémia évről-évre kiosztja a legjobb játékoknak és a legjobb tervezőknek járó díjakat, de olyan még sosem fordult elő, hogy a Tribeca filmfesztiválon játékot mutassanak be. A Rockstarnak és az L.A. Noire-nak ez is összejött.
1300698045

Nem kap gyűjtői kiadást az L.A. Noire

A Rockstar sajnálatos tényt közölt az önjelölt nyomozók számára: nem számíthatunk Collector's Editionre az L.A. Noire-ból, amikor útjára bocsájtja a játékot májusban. A gyűjtőknek ugyan be kell érniük az alapkiadással, viszont a szorgalmas előrendelőknek nem kell lemondaniuk a prémium tartalomról.
1299767701

Megérkezett a második L.A. Noire gameplay trailer

Minél többet látok az L.A. Noire-ból, annál jobban tetszik: a fejlesztők végre megmutatták a játék nyomozós részét, méghozzá egy háromperces gameplay trailer formájában. Jól nézzétek meg, ezek után merje azt mondani valaki, hogy a Rockstar és a Team Bondi egy újabb GTA-klónon dolgozik!
1299229244

Mozgásban az L.A. Noire első DLC-je

Elsősorban az előrendelők számára lesz elérhető a Rockstar detektívjátékának első letölthető tartalma, a Naked City. Egy különálló gyilkossági ügyet kap ezzel főhősünk, melyet majd közvetlenül a megjelenés után tölthetnek le a saját példányukat előre bebiztosító rajongók. Már megtekinthetjük a Naked City trailerét.
1299070836

GDC 2011: Újabb L.A. Noire látnivalók érkeztek

Alaposan meggyűlik a baja a Los Angeles-i rendőrségnek a mániákus sorozatgyilkosokkal, az L.A. Noire-ban egy detektívet irányítva részletekbe menő nyomozásból kell kivennünk a részünket. Egy raklapnyi screenshottal gazdagodtunk a Rockstar ez évi nagyágyújából.
1297330550

Gameplay trailert kapott az L.A. Noire

Alig három hónap múlva nekivághatunk a negyvenes évek Los Angelesének, ahol a L.A. Noire során számos megoldandó ügy vár ránk. A játékot fejlesztő Team Bondi még csak most adta ki az első gameplay trailert, de abszolút megérte rá várni: az előzetesből csak úgy sugárzik a hangulat.
1297252859

Take-Two jelentés: 8 millió Red Dead Redemption

A Take-Two legutóbbi pénzügyi helyzetjelentéséből derült ki, hogy a Red Dead Redemption immár 8 millió eladott példányszámmal büszkélkedhet, de szépen fogyott az új NBA és a Civilization V is. A kiadó nyeresége csak minimálisan emelkedett, de úgy tűnik, a célját elérte: megy neki az üzlet GTA nélkül is.
1295889673

L.A. Noire - hivatalosan is elérhető az új trailer

Hivatalosan is megjelent az L.A. Noire második előzetese, amelynek a végén immár ott virít a játék végleges megjelenési dátuma is. A tavasz papírforma szerint sűrűsödik a játékpremierek tekintetében, és az előzetes anyagok alapján a Team Bondi játéka semmi esetre sem maradhat majd ki a gyűjteményünkből.
1295252110

L.A. Noire - 50 óra dialógusra számíthatunk

A Team Bondi detektíves játéka elég masszív tartalommal érkezik: annyi duma van benne, ami két szezonnyi TV-showt is megtöltene, emellett pedig az arcmozgás is követi a beszédet a korábban már bemutatott MotionScan technológiával. Az L.A. Noire puszta mérete miatt is érdekes lesz.
1293639982

A GK legolvasottabb hírei és cikkei 2010-ben

Melyek voltak a Gamekapocs legolvasottabb hírei és cikkei idén? Mire voltatok a leginkább kíváncsiak? Év végi összefoglalóink első felvonásában összeszedtük azokat az anyagokat, amelyekre a legtöbben kattintottatok. És igen, már most muszáj lelőni a poént: a Mafia II teszt vitte magasan a pálmát.