PlayStation 4 PS4

A Sony legújabb játékkonzolja, amit a Wii U és az Xbox One ellen küldött harcba a japán konzolgyártó.

Februárban jön a következő State of Play?

Az iparági bennfentes információk kapcsán mindig jól értesült Tom Henderson arról írt a Twitter-oldalán, hogy a következő hónapban újabb State of Play-műsorral jelentkezik a Sony, ráadásul ezúttal egy egészen nagyszabásúval.

Tavasszal rajtolhat a Sony Game Pass-kihívója

Lapértesülések szerint a Sony már nagyban tervezgeti a saját Game Pass-kihívóját, amely magába foglalná a PlayStation Plus és a PlayStation Now előnyeit is. Úgy tudni, az új szolgáltatás tavasszal rajtolhat el.

Kratos is focizni készül az új PlayStation-reklámban

Szeretjük a konzolgyártók tévéreklámjait, mert általában kreatív darabokról van szó: a legújabb a PlayStation és a Bajnokok ligája együttműködését ünnepli, természetesen a jól ismert játékhősökkel a főszerepben.

HWSW: Óriásit inflálódott egy év alatt a Black Friday

A fogyasztói társadalom ünnepnapjának közeledtével ismét akciókra lehet számítani többek közt a magyar e-kereskedők körében is, ám az idei Black Friday-akciók még akkorát sem fognak szólni, mint a tavalyiak.

Saját részleget kaptak a Sony PC-s játékai

Mindössze formaságról van szó, jól tükrözi azonban a Sony törekvéseit, hogy a Steamen kiadott játékait már a kétségkívül furcsán csengő PlayStation PC címke alatt fogja össze.

Itt nézd vissza a szerdai State of Playt!

Ahogy arról múlt héten megemlékeztünk, a mai napon tartja újabb State of Play-eseményét a Sony. Ezúttal a külsős stúdiók játékain lesz a hangsúly, és a beharangozóból már ki is derült, hogy a Little Devil Inside biztosan ott lesz.

Október végén jön a következő State of Play

Jövő héten szerdán, késő este ismét State of Play eseménnyel jelentkezik a Sony, ahol ezúttal a külsős fejlesztők PlayStation 5 és PlayStation 4 konzolokra készülő játékai kerülnek fókuszba.

A Sony a nézőkre bízná az esportjátékosok sorsát

A Sony még tavaly nyújtott be egy olyan szabadalmi kérelmet, aminek az lenne a lényege, hogy az esportmérkőzések nézői egy szavazási rendszernek köszönhetően akár ki is rúghatnák a játékból azt, aki nem teljesít jól.

Már nem bukik a Sony a lemezes PlayStation 5-ön

A Sony is közzétette a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentését, melyből az is kiderült többek között, hogy a PlayStation 5 lemezes változatát már nem kell veszteségesen árulnia. Lássuk a számokat!

Időarányosan jobban fogyott a PS5 a PS4-nél

A Sony közzétette a legutóbbi pénzügyi helyzetjelentését, ebből derült ki többek között az is, hogy a PlayStation 5 eladásai időarányosan felülmúlták az előző generációs Sony-konzol számait.