PlayStation 4 PS4

A Sony legújabb játékkonzolja, amit a Wii U és az Xbox One ellen küldött harcba a japán konzolgyártó.
1653559560

Egyre nagyobb szerep jut a PC-nek és a mobilnak a Sony stratégiájában

A Sony Interactive Entertainment vezetője arról beszélt egy üzleti előadás alkalmával, hogy a terveik szerint a 2025-ös üzleti évben már a PC és a mobilplatformok adják a megjelenéseik felét.
1653397200

Elrajtolt Ázsiában a megújult PlayStation Plus - íme, a bővített játéklista

Elindult az ázsiai régiókban a PS Plus és a PS Now előnyeit egyesítő új rendszer, ezzel együtt pedig megtudhattuk, milyen játékok kerülnek bele a szolgáltatásba.
1652708580

Ezek a játékok már biztosan szerepelnek a megújult PlayStation Plus kínálatában

A Sony közzétett egy friss blogbejegyzést, amelyben felsorakoztat néhány címet a megújult PlayStation Plus kínálatából. Lássuk, hogy mire számíthatnak az előfizetők!
1652191800

A tavalyi PlayStation 5-eladások nem érték el a Sony célkitűzését

A Sony lezárta a márciussal végződő pénzügyi évét, és nyilvánossá tette a jelentését. A PlayStation 5 nem az elvárt mennyiségben fogyott, amiért a még mindig tartó alkatrészhiányt teszik felelőssé.
1651562145

A Sony tényleg rágyúr a stúdióvásárlásra

Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment elnöke eddig sem titkolta, hogy tervben van még egy-két komolyabb akvizíció, az pedig sokat elárul a vállalat terveiről, hogy jelenleg direktort keresnek a felvásárlások levezénylésére.
1651059000

A Sony demókat is vár a PlayStation Plusba a fejlesztőktől

A Game Developer forrásai szerint a Sonyval partneri kapcsolatban álló fejlesztőstúdiók értesítést kaptak nemrég: a jövőben, ha a játékuk része a PlayStation Now kínálatának, demót is kell készíteniük hozzá.
1650990524

Játékmegőrzésre szakosodott csapatot alapított a PlayStation

A klasszikus játékok kedvelői gyakran szembesülnek azzal, hogy a régi kedvenceik már nem futtathatók a legújabb hardvereken. Ez ellen küzd a Sony frissen alapított divíziója.
1650646440

Megvan a megújuló PlayStation Plus dátuma, Magyarországon is lesz játékstreaming

Végre megtudtuk, hogy a Sony mikor indítja útjára a PlayStation Plus alaposan megújuló szolgáltatását. A korábbi PS Plus és a PS Now előnyeit egyesítő rendszer 700 játékkal száll szembe az Xbox Game Pass-szel.
1649098362

További felvásárlásokat tervez a PlayStation

A Sony Interactive Entertainment jelenlegi elnöke, Jim Ryan az Official PlayStation Podcastnek elárulta, a Bungie és a Haven felvásárlása után sem állnak meg, és további stúdiók felvásárlására készülnek.
1648557780

Bemutatkozott a megújult PlayStation Plus

A várakozásoknak megfelelően az imént bemutatkozott a megújult PlayStation Plus, amely már egy szolgáltatásban egyesíti az eredeti PlayStation Plus és a PlayStation Now előnyeit - már ahol az utóbbi elérhető.