PlayStation 4 PS4

A Sony legújabb játékkonzolja, amit a Wii U és az Xbox One ellen küldött harcba a japán konzolgyártó.

Megvan a megújuló PlayStation Plus dátuma, Magyarországon is lesz játékstreaming

Végre megtudtuk, hogy a Sony mikor indítja útjára a PlayStation Plus alaposan megújuló szolgáltatását. A korábbi PS Plus és a PS Now előnyeit egyesítő rendszer 700 játékkal száll szembe az Xbox Game Pass-szel.

További felvásárlásokat tervez a PlayStation

A Sony Interactive Entertainment jelenlegi elnöke, Jim Ryan az Official PlayStation Podcastnek elárulta, a Bungie és a Haven felvásárlása után sem állnak meg, és további stúdiók felvásárlására készülnek.

Bemutatkozott a megújult PlayStation Plus

A várakozásoknak megfelelően az imént bemutatkozott a megújult PlayStation Plus, amely már egy szolgáltatásban egyesíti az eredeti PlayStation Plus és a PlayStation Now előnyeit - már ahol az utóbbi elérhető.

Leleplezésre vár a Sony Game Pass-kihívója

Régóta jár a szóbeszéd, miszerint a Sony arra készül, hogy egy saját előfizetéses játékkönyvtárral kontrázzon rá az Xbox Game Passre. A pletykák szerint a Spartacus kódnéven futó programot akár már a jövő héten is bemutathatják.

A Sony és a Nintendo is szakít Oroszországgal

A játékvilág legnagyobb szereplői sorra állnak ki Ukrajna mellett, köztük a két nagy japán konzolgyártó, a Sony és a Nintendo is. Mindkét vállalat felfüggesztette a hardver- és szoftverforgalmazást Oroszországban.

Itt nézd vissza a State of Playt!

Magyar idő szerint este 11 órakor tartja a Sony a következő State of Playt, ahol nagyjából húszpercnyi bemutatóra számíthatunk. A középpontban a japán kiadók keze alatt készülő játékok lesznek.

Kiderült a Sony Game Pass-kihívójának árazása?

A VentureBeat szakírója, Jeff Grubb a Grubbsnax műsorának legutóbbi adásában elárulta, nagyon közel van már a Project Spartacus kódnéven futó Game Pass-kihívó bemutatkozása, ráadásul az árazásról is vannak információi.

Ingyen multizhatnak a hétvégén a playstationösök

"Kódolatlan" hétvégét tart a Sony, ami az esetünkben azt jelenti, hogy a PlayStation-játékok multiplayer részéhez PlayStation Plus nélkül is hozzáférhetünk majd. Az akció hétfő estig él!

Sony: az MS-nek tartania kell a megállapodásokat

A Sony sajtóosztálya közleményt adott ki azután, hogy kiderült, a Microsoft közel 70 milliárd dollárért felvásárolja az Activision Blizzardot. A megállapodás a japán cég részvényeire is kihatott, és bizony a PlayStation-ágazat jövőjét is befolyásolhatja.

A tervezettnél tovább gyártják majd a PS4-et

Lapértesülések szerint a Sony arra készült eredetileg, hogy a tavalyi év végén leállítja a PlayStation 4 gyártását, a PlayStation 5 készletproblémái miatt azonban újabb megrendeléseket adott le az előző generációs konzolra.