Horizon: Zero Dawn PS4

Horizon néven fejlesztett nyitott világú akció-szerepjátékot a Killzone-sorozatért felelős holland stúdió.
Típus: Dínós, RPG

2017 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

A folytatódik az évzáró cikksorozatunk, a legolvasottabb híreink után következzenek a legnépszerűbb cikkek! Idén is domináltak a tesztek, azonban a filmkritikák is képviseltetik magukat a listán.

Horizon: Zero Dawn - dokufilm a fejlesztésről

Az idei esztendő egyik legjobb játéka volt a Killzone-sorozatért felelős Guerilla Games fejlesztése, a Horizon: Zero Dawn. A mindig izgalmas dokumentumfilmeket készítő Noclip most azt mutatja be, hogyan is készült a program.

Megjelent a Horizon: Zero Dawn - Complete Edition

A mai napon végre megjelent az év legjobb játéka címére is bátran pályázó Horizon: Zero Dawn legújabb kiadása, a Complete Edition, ami az alapjáték mellett a már eddig megjelent frissítéseket és a nemrég bemutatott kiegészítőt is tartalmazza.

Kiosztották a 2017-es Golden Joystick-díjakat

Sor került a 2017-es Golden Joystick Awards gálára, amelyen minden kategóriában győztest hirdettek. Talán nem akkora meglepetés, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett az év játéka.

Megjelent a Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds

Mától érhető el a Horizon: Zero Dawn kiegészítője, amely a The Cut fagyos vidékére viszi hősnőnket, Aloyt. Hozzávetőlegesen 15 óra kaland vár ránk, emellett egy új képességfát is kapunk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagyott alább a kiadók és játékfejlesztők lendülete, több izgalmas megjelenésnek is örülhetünk a héten. A Need for Speed-sorozat például egy év szünet után tér vissza közénk.

Eltűnt vadászok után kutatunk a Horizon DLC-jében

A Guerrilla Games jóvoltából most belenézhetünk a Horizon: Zero Dawn kiegészítőjének egyik küldetésébe. Egy igazi mentőakcióról van szó, Aloy két eltűnt vadász után nyomoz a fagyos tájon. Nagykabát melegen ajánlott!

The Frozen Wilds - a színfalak mögé leshetünk

Nincs megállás, a Guerilla Games sorban teszi közzé a Horizon: Zero Dawn kiegészítőjének bemutatóit. A napokban megismerhettük a tűzokádó robotot, a Scorchert, most pedig az új világot mutatják be a fejlesztők.

The Frozen Wilds - traileren a tűzokádó robot

Temérdek információ érkezik a Horizon: Zero Dawn új kiegészítőjéről, a hamarosan megjelenő The Frozen Wildsról. Tegnap friss képeket láthattunk, ma pedig az egyik legveszélyesebb ellenfél is bemutatkozik.

Gyönyörű képeken a Horizon: Zero Dawn DLC-je

Kevesebb, mint egy hét múlva érkezik a Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds, vagyis Aloy kalandjainak nagy kiegészítője. Mozgásban már láthattátok az új DLC-t, most viszont gyönyörű, 4K-s képek érkeztek róla.