Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
1563800400

Overwatch - Sigma már a küszöbön áll

Szokásához híven a Blizzard újabb rejtélyes teaserekkel vezeti fel a következő Overwatch-karaktert. Könnyen lehet azonban, hogy a játék harmincegyedik hősét már ki is szivárogtatták.
1562680800

Újra a League of Legends a legnézettebb játék

A Fortnite hatalmas térhódítása ellenére úgy tűnik, hogy a Riot Games MOBA-ja ismét visszavette a vezetést a legnépszerűbb streamelt játékok közt 2019 első félévében. Különös ugrásnak indult a Grand Theft Auto V is.
1560942000

Overwatch - most Baptiste áll a középpontban

Itt az idő, hogy jobban megismerkedjünk az Overwatch legújabb támogató hősével. Baptiste egy saját novellát, egy játékbeli kihívássorozatot és egy rakás ehhez járó kozmetikai cuccot kapott. Elindult hát a Reunion Challenge.
1559898037

A Blizzard már az Overwatch 2-n dolgozik?

A Kotaku azt írja, hogy a Blizzard már javában dolgozik az Overwatch folytatásán, ami a belsős infók alapján PvE-móddal is fel lesz vértezve, hasonlóan a Left 4 Deadhez. A második részt az idei BlizzConon jelenthetik be.
1559026800

Az Epichez igazolt az Overwatch League főnöke

A Blizzard csapata elveszítette az Overwatch esportdivíziójának legfőbb fejesét, Nate Nanzert. Az Overwatch League atyja az Epic Games csapatához csatlakozott, hogy átvegye a Fortnite esportvezetését.
1558281600

Hároméves az Overwatch, jön az ingyenes hét

Jövő héten ünnepli a harmadik születésnapját a Blizzard nagysikerű FPS-játéka, az Overwatch. Az évfordulós esemény sok időszakos játékmódot visszahoz, ezeket pedig teljesen díjmentesen kipróbálhatjuk.
1557385206

Havannába megyünk az Overwatchban

Megérkezett a Blizzard multis shooterének legújabb Escort-térképe, a Havana. Ezzel együtt pedig véget ért a Storm Rising eseménye is, ahol az Overwarch évfordulóját egy újabb PvE-kalanddal ünnepelhettük meg.
1557126031

A Blizzard kiterjesztené az Overwatch univerzumát

A kiadó illetékese a befektetőknek tartott konferencián elhintette, hogy az Activision Blizzardnak még mindig nagy tervei vannak az Overwatch univerzumában. Bővülni fog a meglévő játék, de később új vizekre is evezhet a frencsájz.
1556265600

Megvan az idei BlizzCon dátuma

Idén ősszel újra megrendezésre kerül a Blizzard éves összejövetele, a BlizzCon. Az izgalmas bemutatók és bejelentések mellett ismét komoly szerepet kapnak majd a stúdió játékaihoz kötött esportesemények is.
1555516800

Ő lehet az Overwatch következő hőse?

Javában zajlik az Overwatch legfrissebb eseménye, a Storm Rising, az ideiglenes PvE-játékmód pedig sok érdekességet tartogat a rajongók számára. Könnyen meglehet az is, hogy most láthattuk először a játék következő játszható karakterét.