Overwatch PC, PS4, XBOXONE

18 év után az első új brand a Bizzardtól, ráadásul egy eddig ki nem próbált műfajban száll ringbe a cég: az Overwatch egy csapatalapú shooter.
1554703200

Overwatch - irány Kuba!

Az Overwatch fejlesztői egy vadonatúj képpel teaselik a közeljövőben esedékes tartalmi újdonságokat, melyek során hőseinknek Kubába kell látogatniuk, ahol majd egy családi szeszfőzde és egy hurrikán játssza a főszerepet.
1553346000

Sikeres az Overwatch harca a bunkó játékosok ellen

Mindannyian játszottunk már kompetitív online játékokkal, tudjuk jól, hogy előbb-utóbb mindenhol feltűnnek a rosszfej, másokat sértegető játékosok. Az Overwatch jutalomrendszere azonban sikerrel vette fel a kesztyűt ellenük.
1552575600

Overwatch - a jövő héten érkezik Baptiste

A mai napon kiderült, hogy a játék legújabb és egyben régóta várt hőse pontosan mikor érkezik az Overwatch világába. Jövő héttől biztosan lesz elég healer minden csapatban, ugyanis Baptiste személyében tényleg egy ütős gyógyítót kapunk.
1551286800

Így harcol Baptiste, az Overwatch legújabb hőse

A Blizzard tegnap lerántotta a leplet az Overwatch 30. játszható karakteréről, illetve annak háttérsztorijáról, ezt követően pedig Baptiste el is látogatott a tesztszerverekre. Lássuk, hogy mit tesz az asztalra az új gyógyító!
1551178800

Overwatch - bemutatkozott az új support karakter

A BlizzCon óta nem kapott új karaktert az Overwatch, a legutóbbi support pedig Brigitte volt, aki durván egy éve lépett be az életünkbe. A Blizzard most lerántotta a leplet a lövölde soron következő hőséről.
1550851200

Overwatch - új gyógyító hős a láthatáron

Úgy látszik, hogy az Overwatch fejlesztői nagyon rákaptak Franciaország atmoszférájára, mert a pár napja elérhető párizsi pályát egy vadonatúj francia hős követi majd Jean-Baptiste Augustin személyében.
1550476800

Overwatch - érkeznek a Hasbro figurái

Overwatch Ultimates néven egy teljesen új termékpalettát indít a Hasbro, amellyel a Blizzard mai napig komoly népszerűségnek örvendő játékában szereplő fontosabb karakterek miniatűr mását szerezhetjük be.
1550080859

Legalább 800 embert bocsát el az Activision

Az Activision Blizzard is megtartotta aktuális negyedéves pénzügyi beszámolóját, ahol a számok mellett megerősítették a korábbi szóbeszédet, miszerint közel 800 munkatárstól válnak meg.
1549789200

Komoly leépítésekre készül az Activision-Blizzard

Szörnyen döcögős évet tudhat maga mögött az Activision-Blizzard, hiszen több húzócímük is a vártnál jóval gyengébben teljesített. Ennek nyomán pedig hamarosan akár több száz munkavállalójuk is állás nélkül maradhat.
1548954000

Overwatch - Párizsba visz a legújabb pálya

A Blizzard minden előzetes bejelentés nélkül fellőtt az Overwatch nyilános tesztszervereire egy vadonatúj térképet. A szimplán csak Paris néven futó térkép Assault játékmódban lesz elérhető.