Planet Zoo - megnyílik a vízi világ

  • Írta: szlav
  • 2020. december 1.
  • Letöltés
Az elmúlt hetekben tartotta az első születésnapját a Planet Zoo, decemberben pedig végre lesz is mivel megünnepelnünk azt. Az Aquatic Pack vízben lubickoló állatokkal teszi érdekesebbé álmaink állatkertjét.

A Frontier Developments elárulta, hogy mire számíthatnak az önjelölt parképítők a Planet Zoo legújabb kiegészítőcsomagjában. A december 8-án érkező Aquatic Pack egy új kihívást tartogató, előre megépített állatkerttel és több mint 170 környezeti tárggyal bővíti a repertoárt, de természetesen nem maradhatnak ki az új állatkák sem.

Ezúttal öt új fajjal gazdagíthatjuk a parkunkat. A királypingvin és az óriásvidra mellett a kúpos fóka, a törpekajmán és a gyémántteknős úszkálhat majd a tavakban és akváriumokban. Természetesen minden eszközt megkapunk majd ahhoz is, hogy tökéletes élőhelyet alakítsunk nekik, amelyért nem csak az állatok, de a látogatók is hálásak lesznek.

A Planet Zoo: Aquatic Pack vélhetően a megszokott 10 eurós áron bővíti majd az alapjátékot.

8.
Pistons1990
#7: Nekem is meg van az összes dlc meg minden apróság amit kiadtak az alapjátékhoz. Nagyon remélem hogy a planet zoo megjelenik konzolokra is. Azt sem bánnám ha csak az új konzolokra jönne mert előbb vagy utobb ugy is veszek majd. A lényeg hogy tudjak játszani vele. Engem az ilyen park épitős játékok nagyon sokáig lekötnek. -:)
7.
adamsfamily
#5: Szerintem elképzelhető,hogy megjelenik idővel a Planet Zoo is.A Planet Coaster is megjelent,ráadásul mostanában,pedig nem egy mai játék.Valószínűleg nem könnyű portolni a mostani generációs konzolokra.
A Jurassic world tényleg jó lett.Szerintem ami hiányzott az Operation genesis-ből azt sikerült bele tenni,kivéve amit ugye mondtál.Nekem meg van a Jurassic park kiegészítő,az is elég jó lett.
6.
Darksiders84
#5: JW-re mi is rácsavarodtunk párommal ha jól rémlik kb 30 órára. Viszont nekem az első része még X360-on jobban megcsapott akkor mint ilyen típusú játék újként számomra konzolon mert hasonlóval nem találkoztam és PC-n se élek de ez a rész is jó volt arra a jópár órára amire nagyjábból minden meglesz és elérhető állapotú.
5.
Pistons1990
#4: Hát az tenyleg durva volt amit a Jurassic World játékkal csinaltak. De amugy nem értem a fejlesztőket mert egy park épitős játéknál szerintem a dinoszaurusz téma izgalmasabb téma mint a mostani állatkertek. És a youtubon is nagyon népszerű a Jurassic World mért nem csinálták meg azt a játékot ezzel a grafikával meg azokkal a lehetőségekkel amik ebben a játékban vannak. Miota megjelent a Jurassic World Evolution azóta könyörögnek az emberek hogy rakják bele a tengeri dinokat. Stb.. szarnak ezek rá. -:) pedig tudják hogy mit akarnak az emberek. Nekem az ilyen játékok nagyon bejönnek. De igazabol azt sem értem hogy a planet zoo mért nem jelent meg konzolokra. A Jurassic World Evolution-hoz már nincs is tartalom. Nem tudom elfeljtették hogy azzal is játszanak az emberek. -:)
4.
Ooorky
Én a Jurassic World-ös huzásuk miatt nem veszek tőlük semmiféle tycoon-t...
3.
Pistons1990
Istenem de jó lenne ha ezt a játékot konzolokra is bejelentenék -:)
2.
Extol
#1: Sztem nem nehéz, bár nekem nincs viszonyítási alapom, mert nem játszottam a Planet coaster-t. Az én bajom hogy drága a DLC.
1.
Terrybully
Ez az a játék amit bánok, hogy megvettem. A planet coaster-t nagyon szerettem, de itt már egyszerűen rémálom a management. Kár, pedig amúgy egy jó játék lehetne, ez a trailer is pofás. (igaz azóta nem próbáltam hogy patcheltek bele nehézségi szinteket)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...