Még az Elden Ring DLC-je előtt befuthat az Armored Core VI

  • Írta: szlav
  • 2023. március 2.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a FromSoftware neve egy ideje egyet jelent a soulslike játékokkal, egy egészen más projekt is készül a japán stúdiónál. A szóbeszéd szerint az Armored Core VI: Fires of Rubicon a vártnál is korábban megérkezhet.

A Souls-széria átütő sikere óta erőteljes pihenőre került a FromSoftware mechás szériája, a nagy visszatérés azonban már nem várat magára sokat. A legutóbbi The Game Awards műsorán mutatkozott be az Armored Core VI: Fires of Rubicon, amely végre visszahozhatja a köztudatba a méltatlanul elhanyagolt franchise-t. Mivel azonban jóformán csak egyetlen trailert láttunk eddig a játékból, azt feltételezhetnénk, hogy akár még évekre van a megjelenés, a pletykák azonban mást állítanak.

Az Exputer információi szerint a japán stúdió az idei évre, mégpedig ősz elejére lőtte be az Armored Core VI megjelenését. Ha minden jól megy, akkor szeptemberben vagy októberben már felzúghatnak a hatalmas mechák, az azonban sokak számára kiábrándító hír lehet, hogy ez a megjelenési időablak megelőzi az Elden Ring frissen bejelentett expanzióját, a Shadow of the Erdtree-t.

Egyelőre nem tudni, hogy a FromSoftware az év végére, vagy esetleg a jövő évre tervezi-e a DLC kiadását, abból azonban sokat kikövetkeztethetünk, hogy a kiegészítő bejelentését még csupán egy teaservideó sem kísérte - csupán egy képet, mellette pedig zéró információt kaptunk a csomagról. Türelmesnek kell lenniük tehát azoknak, akik már visszavágynak az The Lands Between világába, hiszen előbb még tesz egy kiadós kitérőt a stúdió a jókora harcirobotokkal.

1.
1.
Parano1d
Az Armored Core egyetlen trailerében amúgy eleve 2023-at jelölnek meg megjelenésként, szóval nem meglepetés ez.
Az Elden Ring DLC-hez pedig nem adtak dátumot, sem trailert, sanszos, hogy nem mostanában fog megjelenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...