Hírarchívum - 2006. január

Chewbacca bloggol!

Ebben a rohamosan fejlődő világban már a filmsztárok is bloggolnak! Vessünk egy pillantást mindenki kedvenc vukijának, Csubinak a blogjára!

PSP csóróknak

A kínai piac az egyszerű magyar ember szemében mindig is az olcsó hamisítványok lelőhelyét jelentette, így hát felkerekedtünk mi is és begyűjtöttünk néhány gagyit.

Vasárnapi képnézde

Mai ajánlatunk: Dynasty Warriors 2nd Evolution, Pirates of the Burning Sea, Splinter Cell: Double Agent, Th3 Plan, Timeshift és Way of Crime.

Lövöldözés az oviban

Újabb vasárnap délutáni bulvárhírünkben egy óvodában lövöldöző 8 éves kisfiúról számolunk be, aki saját bevallása szerint 50 Cent: Bulletproof-ból tanult meg lőni.

Autóbaleset a Most Wanted miatt?

Csütörtök éjszaka halálos autóbaleset történt a tengeren túlon. A kanadai nyomozóiroda illetékesei a Need for Speed-et okolják a két fiatal őrült viselkedéséért.

Tomb Raider és GTA, mint Anglia jelképe?

Ha az Egyesült Királyságra gondoltok mi jut eszetekbe? London, emeletes buszok, piros telefonfülkék, eső. A BBC nemrég szavazást indított Anglia legnépszerűbb jelképére.

Jövő heti játékelőrejelzés

Feburárban már kezd felbomlani a nagy év eleji unalom, de azért még mindig nem az igazi. Jövő héten lesz Neverend, Trainz, .hack, Mega Man és egyéb apróságok.

The Battle for Middle-Earth 2 béta

Az Electonic Arts és a FileFront együttműködésének köszönhetően ma éjszaka elindult a The Lord of The Rings: The Battle for Middle-Earth 2 nyílt bétatesztelése.

Szombati galériafrissítés

A mai frissítésben van Battlefield 2: Modern Combat, Commandos, SiN Episodes, Starcraft Ghost, Battle for Middle-Earth 2, Tomb Raider és sok más egyéb is.

Timeshift demó hétfőn

Az Atari és a Saber Interactive ma jelentette be, hogy a jövő hét elején érkezik a Timeshift című futurisztikus FPS-ük kipróbálható, egyjátékos demója.