Hírarchívum - 2006. január

Crashday demó

Az Atari és a Moon Byte Studios a mai napot látta a legmegfelelőbbnek arra, hogy feldobja a világhálóra a Crashday című játék kipróbálható demóját.

Nintendo DS Lite

Maga Satoru Iwata, a Nintendo elnöke jelentette be, hogy designereivel átszabták a Nintendo DS külsejét. Az új gép Lite utótagot kapott és majd fele akkora lett mint elődje.

OGLE: The OpenGL Extractor

Rendkívül érdekes kis progi jelent meg nemrég a neten. Az OGLE segítségével saját 3D-s screenshotot csinálhatunk, sőt lementhetjük azt standard 3D fájlformátumba is.

Új képek a galériában

Megérkezett a szokásos napi szembetevő. Van itt Condemned, Driver 4, Godfather, Lord of the Rings, Tortuga meg minden más ínycsiklandozó édesség.

Resident Evil 4 érkezik PC-re is!?

Az interneten a minap érdekes szóbeszéd kapott szárnyra, miszerint a Capcom nagy valószínűséggel hegeszti a Resident Evil 4 átíratát PC-re.

Phantom hírek

Ha már azt hittétek, végleg befulladt a Phanom Game Receiver project, akkor nagyot tévedtetek. A fejlesztések remekül haladnak, sőt ma újabb támogatókra is leltek.

Brit Top Lista

A brit játékosok véleménye mindig elsődleges cél a fejlesztők számára, ha játékuk a szigetországban is megjelenik. Most lássuk a brit Játék Top Listát!

Heroes of Might and Magic V Open Beta

Ha minden igaz, holnaptól elérhető lesz a Heroes V várva-várt új részének bétája a nagy közönség számára is. Az anyagot ezidáig csak az online újságírok próbálhatták ki.

The Elder Scrolls IV: Oblivion Collector's Edition

A Bethesda Softworks ma jelentette, hogy egy kifejezetten gyűjtőknek szánt különleges The Elder Scrolls IV: The Oblivion csomag kiadását tervezik.

Késő éjszakai galériamánia

Black, Crashday, Full Auto, Hitman, Mark Ecko, Rainbow Six, Urban Chaos, Warhammer: Mark of Chaos és ez még nem minden! Itt a legfrissebb felhozatal!