Hírarchívum - 2006. január

Clouds Kingdom 3 - ingyen

Megjelent a Crobasoft nevű garázsfejlesztő cég legújabb játéka, az ingyenesen letölthető Clouds Kingdom 3. A játékot a Gamekapocs szerveréről máris szívhatjátok!

Késik a Heroes V

A tegnapi aláírás gyűjtési akció sikeres volt, a rajongók rávették az UbiSoft-ot, hogy tolja ki a Heroes of Might and Magic V megjelenését és dolgozzon még egy kicsit rajta.

Aranyon a SWAT4 első kiegészítése!

A Vivendi Universal Games bejelentette, hogy a SWAT4 első kiegészítője, a Stetchkov Syndicate bearanyozódott és köszöni nagyon jól van.

Battlefield 2: Deluxe Edition

Sejthető volt, hogy a Battlefield 1942 és annak kiegészítői után a legújabb BF és a Special Forces is egy csomagba kerül majdan. Egyes források szerint hamarosan elérhető a pakk.

Már letölthető a Trackmania Nations

Ma megjelent a Trackmania legújabb részének, a TM Nations: Electronic Sports World Cup-nak az ingyenesen letölthető teljes verziója. A játékban kerek 100 pálya van.

Friss képek

Mai ajánlatunk: Dreamfall, El Matador, Ford Street Racing, Medieval 2, Ninety Nine Nights, Sin Episodes, Supreme Commander, The Godfather és World Airforce. Have fun! :-)

Mentsük meg a Heroes V-öt

A Heroes of Might and Magic V megjelenéséig még 1 hónap sincs, ám most egyes rajongók mégis a játék elhalasztásáért gyűjtenek aláírásokat. De mégis miért?

Far Cry Instincts: Evolution

Az UbiSoft tegnap értesített minket, hogy megszületett az Xbox-os Far Cry első kiegészítőjének alcíme. Az eddig The Next Chapter néven futó játék végleges címe Evolution lett.

Microsoft handheld készülőben

A Business Week értesülései szerint a Microsoft is belép a zsebkonzolok világába egy új, Xbox márkanév alatt futó multimédiás handheld géppel.

Délutáni galériafrissítés

Ma délutáni felhozatalunkban van Crashday, Enemy Territory, FIFA Street 2, Huxley, Metal Gear Solid, Rumble Roses meg minden más fincsi látnivaló.