Hírarchívum - 2006. október

Oblivion kiegészítő a jövő hónapban

Az Elder Scrolls IV: Oblivion PlayStation 3-as változatában alapból be lesz építve, a többi platformon játszóknak viszont pluszban kell fizetniük az extrákért.

További id klasszikusok az X360 tulajoknak?

Pár hete X06-on a Microsoft és az id Software bejelentették, hogy elérhetővé tették az eredeti Doomot az X360-on. De az id-nek sok régi jó játéka van még talonban...

Command & Conquer 3 szépségek

Nem szoktunk néhány képnek külön hírt szentelni, de az előbb érkezett Command & Conquer 3: Tiberium Wars shotok publikálást követelve felpofoztak minket!

Ilyen zene szól majd a Tony Hawk's Project 8 alatt

Az Activision elküldte nekünk a PS3-ra és X360-ra megjelenő Tony Hawk's Project 8 soundtrackjének felhozatali listáját - nem kevés jó előadó szerepel a lajstromon!

A Microsoft már a következő Xbox-on gondolkodik

Chris Lewis egy interjú keretében kotyogta ki, hogy már megkezdték a következő next-gen Xbox előmunkálatait - idézem: "Elkezdtük, mert muszáj volt."

PlayStation 3-ra is lesznek GTA 4-kiegészítések

Az idei X06 kiállításon tudtuk meg, hogy X360-ra exkluzív kiegészítéseket tölthetünk le majd a GTA4-hez - a legfrissebb hírek szerint mégsem lesz ez olyan egyedi anyag.

Carriers at War - Világháború körökre osztva

A Matrix Games kiadásában év végén jelenik meg a Carriers at War című körökre osztott stratégia feldolgozása, melyet a Strategic Studies Group fejleszt.

Elkészült a Neverwinter Nights második része

Az Obsidian Entertainment bejelentette, hogy elkészült a Neverwinter Nights 2 - a PC-re fejlesztett szerepjáték Európában november harmadikán jelenik meg.

PS3 a TV-ben - Megtekinthető az első reklám

A hétvége folyamán elkezdték sugározni az amerikai kereskedelmi TV-adók az első PlayStation 3-reklámot. A rövidke film remekre sikeredett, nézzétek meg Ti is!

Megjelent a The Chronicles of Narnia első javítása

Jó ideje már annak, hogy a hazai mozikban először vetítették le a Narnia Krónikáit, illetve, hogy kipróbáltuk annak játékváltozatát - utóbbihoz érkezett most egy frissítés.