Hírarchívum - 2006. október

Dracula Twins demó lokálban

Dracula bácsit elrabolta egy gonosz tudós, aki a vámpírok véréből akar örökélet-elixírt készíteni. A kiszabadítására Drac és Dracana, az öreg két ikerlánya indul...

X360-as Tony Hawk Project 8 demóra várva

Az Xbox 360-nal rendelkező deszka őrülteknek biztos fülig ér a szájuk ha meghallják, hogy a Live Marketplace-re holnap kerül fel az új Tony Hawk játék demója.

Bejelentették a Postal harmadik részét

Tavaly decemberben már írtunk róla, hogy folytatódik a Running With Scissors botrányjátéka, ám a hivatalos bejelentésre máig várni kellett.

Elkészült a Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2

Kombinált akciósorozatok, látványos összecsapások és egy csipetnyi RPG. Ezt kínálja számunkra a Budokai Tenkaichi 2, melynek ma révbe értek a fejlesztései.

Tömeggyártásra vár a 178 cm-es Samsung LCD

A Samsung új 178 cm-es LCD képernyője az első olyan folyadék-kristály kijelzős TV, amely képes teljes HD-s képeket visszaadni 120Hz-en.

Tölthető a Diablo II magyar szinkronja

Biztosan sokan ismeritek a Játékszinkron Stúdiót, kik játékok szinkronjának magyarra fordításával foglalkoznak - oldalukat böngészve, újdonságra leltem - de még milyenre!

Angliában továbbra is a FIFA 07 irányít

Harmadik hete, hogy a FIFA 07 a brit toplisták dobogójának első helyén tanyázik - kezdhetünk persze lázongani, hogy Pro Evolution Soccer így-úgy, de ezek szerint felesleges.

Három friss javítás tölthető le szerverünkről

Megérkezett a Battlefield 2142 első javítása, a Faces of War 1.2-es peccsének béta változata, illetve egy apró Madden NFL 07-frissítés is landolt szerverünkön.

Botrány: Spyware a Battlefield 2142-ben

A napokban valósággal robbant a hír, miszerint a Battlefield 2142-t fejlesztő Digital Illusions (pontosabban most már EA) tudatosan spyware-programot helyezett a játékba.

The Settlers VI képek és trailer

Az interneten kolbászolva négy új The Settlers VI képbe és egy trailerbe botlottunk, melyeket természetesen azonnal át is húztunk lokálba.