Hírarchívum - 2006. október

Nagy durranás? BUZZ!!!

Nagy testvérünk, a HWSW elindította a nagy durranásukat, amely egy informatikus közösségre épül és a Buzz névre hallgat. Érdemes meglesni!

Ötvenedszerre emlékezünk '56-ra

1956. október 23. Számtalan fiatal unta meg a kommunisták uralmát, s döntöttek úgy, hogy szabad országgá teszik hazánkat, Magyarországot. Most rájuk emlékezünk.

Prince of Persia: Trilógia - Egy csomagban PS2-re

2003: megjelenik a nagysikerű Prince of Persia: Sands of Time. 2004: követi őt a Warrior Within. 2005: a trilógia a The Two Thrones-szal zárul. 2006-ban pedig...

Elindult a The Mark hivatalos weboldala

Elindult a The Mark hivatalos weboldala: a honlapon rengeteg érdekesség olvasható többek között a játék sztorijáról, fícsöreiről és szereplőiről...

Lokálból tölthető a Defcon első javítása

A Defcon hatalmas sikert aratott köreinkben, az Office módot nyúzzuk éjjel-nappal a szerkesztőségben (Myko-nak egy szót se!) - végre frissíthetjük is kis kedvencünket...

Megérkezett a Rainbow Six: Vegas demója

Megérkezett a következő generációsnak számító Rainbow Six: Vegas egyjátékos demója Xbox 360-ra: a majd' ötszáz megás demó az Xbox Live Marketplace-en található meg.

Kipróbáltuk a Tony Hawk's Project 8 demóját

A hétvégén letölthetővé vált az X360-as Tony Hawk's Project 8 kipróbálható változata - a cuccot mi is leteszteltük, videót készítettünk róla és most megosztjuk Veletek!

Hivatalos, nyugati PlayStation 3-nyitócímek

A Sony közzétette azon listát, melyen az amerikai PS3-nyitócímek szerepelnek - a huszonegy játék mindegyike hatalmas név, érdemes végigböngészni a felhozatalt.

PC-re is készül az X360-exkluzív Mass Effect

Meglepődtünk, mikor belekukkantottunk az angol PC Gamer e-havi számába: ott egy kétoldalas Mass Effect-előzetes figyelt vissza ránk, holott a játék X360-exkluzív.

A Microsoft készíti el a Halo-mozit?

Sem a Universal, sem pedig a Huszadik Századi Róka nem vállalta el a Halo alapján készülő mozi leforgatását - a Microsoft tényleg maga fogja elkészíteni az adaptációt?