Hírarchívum - 2006. október

Reggeli videócsokor

Gears of War, Brothers in Arms 3, Rainbow Six: Vegas, Supreme Commander és egy kövér Need for Speed Carbon videó vár minden letöltő kedvű olvasónkra.

Just Cause 2 készülőben

Christofer Sundberg, a svéd Avalanche Studios fejese egy interjúban elárulta, hogy már készülőben van a Just Cause második része.

Készül a Terrorist Takedown negyedik kiegészítője

A City Interactive nem hagyja veszni Terrorist Takedown - átlagon aluli teljesítményt nyújtó - sorozatát, lévén már nagyban dolgoznak a következő kiegészítőn.

Megújult a Battlestations: Midway honlapja

Az Eidos ma fellőtte a magyar fejlesztésű Battlestations: Midway megújult hivatalos honlapját. Sok finomság kapott helyet az oldalon, érdemes meglesni!

Amerikában ismét csúcson a World of Warcraft

Megérkezett a legfrissebb amerikai toplista: az élen ismét a Blizzard - hamarosan kiegészülő - MMORPG-je, a World of Warcraft tanyázik - hozzáteszem, nem méltatlanul.

A jövő heti játékmegjelenések

És igen! A héten végre megérkezik a Dark Messiah of Might and Magic, a F.E.A.R.: Extraction Point, a Guild Wars: Nightfall és még sok más - hatalmas - finomság!

Elkészült a F.E.A.R. kiegészítése

Tim Hall, a F.E.A.R. producere jelentette be, hogy a TimeGate által fejlesztett Extraction Point alcímet viselő F.E.A.R.-kiegészítés elkészült és kedden a boltokba kerül.

Altair-figura az Assassin's Creed gyűjtői dobozban

A Play-Asia.com oldalán előrendelhető az Assassin's Creed gyűjtői változata hatvan dolláros, azaz körülbelül 12 ezer forintos áron - az akció egyelőre csak Ázsiára vonatkozik.

Több, mint négyszáz friss kép a galériánkban!

Múlt vasárnapi ötszáz képes galériafrissítésünk után kissé visszavettünk a tempóból: ezúttal csupán négyszáz új képet találtok a Gamekapocs galériájában...

Burning Crusade...atyaúúristen!

A szavaink elakadnak, látásunk kissé homályossá válik, s mindezzel egyidőben a legfelemelőbb érzés tölt el minket...