Hírarchívum - 2006. október

Megérkezett az Anno 1701 angol demója

Németül már elérhető ugyan az Anno 1701 demója, azonban in inglis még csak most jelent meg a kipróbálható verzió, melynek mérete bár durva, ám a letöltés javallott!

Száz gigabájtos merevlemez az X360-hoz?

Újabb pletykák röppentek fel az Xbox 360-hoz kapcsolódóan - a hírek érdekesek, ám kéretik őket fenntartásokkal kezelni, lévén hivatalosan nem megerősítettek!

Harminc EA-cím készül PlayStation 3-ra

Az Electronic Arts bejelentéséből tudtuk meg, hogy jelenleg több, mint harminc játékot készítenek PlayStation 3-ra - eleddig azoknak csak egy kis része bejelentett cím.

Tölthető a Sonic Riders demója

A current-gen gépekre már megjelent Sonic Riders PC-s verziója karácsonykor érkezik, addig a hiperaktív süni rajongóinak az átirat demójának kipróbálását tudom ajánlani.

Linux PlayStation 3-ra még idén

A Terra Soft bejelentéséből tudtuk meg, hogy a PlayStation 3-ra tervezett Linux még idén novemberben megjelenik - az operációs rendszer teljesen ingyenes lesz.

Megesett a Def Jam új részének bejelentése

Tavaly augusztusban már felröppentek a pletykák, miszerint készül a nagysikerű bunyós sorozat harmadik része, ám a hivatalos bejelentés még csak most esett meg.

Alarm for Cobra 11 demó lokálban

Ma megjelent a Synetic legújabb autós játékának demója, melyben az egyik magyar kereskedelmi TV-ből is ismert Cobra 11 sorozat szereplőinek bőrébe bújhatunk bele.

WCG 2006: Helyzetjelentés Monzából

Elindult a World Cyber Games nemzetközi döntője. Most hétvégén 70 ország 700 játékosa Monzában méri össze erejét a világ legnagyobb cybersport rendezvényén.

Itt az idő sírni egy jót - Crysis műhelytitkok

Már-már a pofátlanság határát súrolja az a 22 darab új kép, melyet a CryTek dobott fel tegnap a netre. Ilyen vizuális orgazmusban még sosem volt részünk!

Gears of War hírek, képek és pletykák

Tíz új kép, egy viszonylag szomorú hír és egy szaftos pletyka érkezett ma Mark Rein legújabb üdvöskéjéről, az idén télen debütáló Gears of War-ról.