Hírarchívum - 2006. november

Grand Theft Mario

Mario és Luigi, a két jó barát megelégelte a gombaevészetet, és úgy döntöttek, hogy inkább Vice City felé veszik az irányt. Egy kis poén következik...

Véleményed van? Oszd meg velünk!

Ismét a véleményetekre vagyunk kiváncsiak, hogy ezzel is nagymértékben segíthessétek munkánkat! No akkor térjünk is rá a lényegre, ne habozzunk!

Néhány fontos PlayStation 3 információ

Noha még bőven a PlayStation 3 várva-várt megjelenése előtt vagyunk, még mindig van néhány fennálló kérdésünk a konzol néhány apróbb részletéről.

Javítás készül a Need for Speed: Carbon-hoz

A napokban került boltokba a Need for Speed-sorozat legújabb része, a Carbon. Az Electronic Arts nem tököl sokat, készíti is az első javítást a PC-s változathoz!

Ratatouille - Platformjáték a Disney-film után

A THQ bejelentette, hogy ők készíttetik a jövő nyáron mozikba kerülő Ratatouille című animációs Disney-film alapján készülő akció-kalandjátékot.

Rayman: Raving Rabbits nyalánkságok

Mast3rmind barátom hívta fel a figyelmem, hogy a Rayman legújabb részéről néhány ínyencség látott napvilágot, amiket azonnal prezentálunk is Nektek.

Folytatódik a Gears of War?

Az Epic Gamesnél munkálkodó Cliff Bleszinski és Mike Capps Skiz0 mesternek egy sör mellett olyan dolgokat kotyogott ki, melyek határozottan utalnak a folytatásra.

A Sega készíthet játékot az Iron Man-mozi alapján

Mint arról augusztusban beszámoltunk, a Marvel megígérte, hogy hamarosan bejelentik a Vasember-mozi alapján készülő játékot. Egyelőre ez még nem esedékes, azonban...

Medieval 2: Total War aranyba költözött

Ma kaptuk a hírt a kiadótól, miszerint a Total War széria legfrissebb darabja arany lemezre költözött és készen áll a sokszorosításra. Mi már várjuk, s reméljük ti is!

UFO: Extraterrestrials csúszás

A Trisynergy ma jelentette be, hogy a Chaos Concept népszerű játékot 2007 februárjára csúsztatták át, hogy addig pár hibát javítsanak a sorozat legújjab tagján.