Hírarchívum - 2006. november

Botrányosan gyengén sikerült a Red Steel

Kétségtelenül a Nintendo Wii legvártabb címe a Ubisoft által fejlesztett Red Steel volt - a GameSpot állítása szerint azonban a srácok nagyon elszúrták a játékot.

Tízezer csalóval számolt le a Valve

A Steam weboldalát nézegetve vettük észre a legfrissebb hírt, mely szerint a Valve sok-sok online játékos Steam-hozzáférését tiltotta le végérvényesen, mindörökké.

Megérkeztek az első PlayStation 3-demók

Az Xbox Live-hoz hasonló rendszerről tölthetőek már le az első PS3-játékok kipróbálható változatai, illetve már nem egy trailer tölthető le és tekinthető meg.

Elérhető a Rainbow Six: Vegas többjátékos demója

Megérkezett a Rainbow Six: Vegas X360-as verziójának többjátékos demója, mely az alap multit és a kooperatív módot egyaránt bemutatja egy-egy pálya erejéig.

Smash My PlayStation 3

A SmashMyiPod.com szerkesztői egy újabb zúzós oldalt nyitottak, melynek címe: SmashMyPS3.com. Mint a címből is kiderül, az újabb áldozat nem más, mint a PS3.

Szombat délutáni galériafrissítés

Ebéd után semmi sem kellemesebb, mint egy kiadós képnézés itt, a Gamekapcson. Lássuk az elmúlt hét termését, az elmúlt napok legjobb, legklasszabb képeit!

Megérkezett a Silverfall demója

Szinte a semmiből bukkant fel a Silverfall kipróbálható verziója, viszont van egy kis bökkenő, ami valószínűleg sok embernek problémát jelenthet: francia nyelvű.

"A Wolfenstein 2 újradefiniálja az FPS műfaját!"

Az új kiválóságok (Gears of War, Prey) mindig üdítően hatnak a hatalmas játéktömegben, azonban mi mindig jobban értékeltük, ha régebbi akciók folytatásáról hallhattunk.

Tajvanban mindössze ötszáz PlayStation 3 startol

Japánban nyolcvanezer darab PS3 debütált, az amerikai premierre várhatóan pedig körülbelül kétszázezer gép érkezik majd. Akkor most mit szóljanak a tajvaniak?

Command & Conquer 3 bejelentés Xbox 360-ra

A Gyűrűk Ura: BfME2 X360-as megjelenése gyakorlatilag előrevetítette a stratégiák konzolos jövőjét - a Halo Wars után újabb bejelentés esett meg.