Hírarchívum - 2006. november

Sid Meier's Pirates! - Készül a PSP-változat

A Take-Two bejelentette, hogy munkatársaik már nagyban portolják a Sid Meier's Pirates! című PC-s remeket PSP-re. Megjelenés február 23-án, jövőre.

A legfrissebb brit Top 10 - Élen az új Need for Speed

Szilárdan tartja vezető pozicióját a nemrégen megjelent Need for Speed: Carbon, azonban a második és harmadik helyről lecsúszott a FIFA 07 és a Pro Evolution Soccer 6.

Ingyen Wii jár mobiltelefon vásárlása esetén

Májusban egy londoni akció keretében ingyen PSP-t kaphatott az, aki akkor vásárolt előfizetéses mobiltelefont. Most ugyanott hasonló a helyzet...

A japánok játék nélkül vettek PlayStation 3-at

A japán Famitsu magazint is kiadó Enterbrain felmérései szerint a japánok elképesztően kevés játékot vásároltak szombaton újonnan vételezett PS3-muk mellé.

Ridge Racer 6 és Ridge Racer 7 - Melyik a jobb?

Már előre vártuk a következőkben olvasható összehasonlításokat, mely a PlayStation 3 és az Xbox 360 erejét mérik össze egy-egy játékon keresztül...

Hoppácska! Tomb Raider 8!

James Bond-hoz hasonlóan Lara Croft sem megy nyugdíjba egy hamar, amit remekül bizonyít, hogy már a nyolcadik részénél tart a Tomb Raider sorozat.

Destination Treasure Island bejelentés és demó

Kalózos kalandjáték készül Robert Louis Stevenson könyve alapján, gyönyörű grafikával és izgalmas, fordulatokban gazdag történettel.

Homer Simpson újra akcióba lendül

1989-ben indult sorozat még napjaink fiataljait is sokszor megkacagtatja, a világ nézeteinek ellentmondásával és a hírességek kifigurázásával.

Véget ért a Pasziánsz Bajnokság

Véget ért a világ első Pasziánsz Bajnoksága. Az egy hónapon át tartó megmérettetésre 32 játékos kvalifikálta magát, de ajándék csak a dobogósoknak járt.

Halo - születésnapi meglepetések

Éppen a mai napon ünnepelhetjük a Halo ötödik születésnapját, s ennek alkalmából a Bungie és Microsoft páros újabb kövér információkkal szolgált nekünk.