Hírarchívum - 2006. november

Bemutatkozik a Harry Potter és a Főnix Rendje

Jövő nyáron megérkezik a mozikba a Harry Potter és a Főnix Rendje, így ideje volt már bejelenteni az Electronic Arts által fejlesztett játékadaptációt is.

Késik a Fatal Inertia is

Nyitócímként volt bejelentve a Konami által fejlesztett Fatal Inertia is, ám a mai bejelentésből megtudtuk, hogy sajnálatos módon ezen cím sem készül el az idén.

A PS3 rejtett ficsőrjei: grillezz úgy, mint eddig soha!

Néhány srác egy 500$-os PS3-at kibelezett, majd egy serpenyőt operáltak bele. Hogy bizonyítsák mire is képes a masina, virsliket és csirkét sütöttek meg benne.

A Sony feladja: nem küzd az exkluzív címekért

A Sony amerikai képviseletének alelnöke, Jack Tretton egy interjú keretében kifejtette: nem fognak ragaszkodni a GTA-sorozathoz, nem érdekli őket az exkluzívitás.

Left 4 Dead - Új játék a Counter-Strike alkotóitól

A Valve és a Turtle Rock Studios új játék készültéről értesített bennünket: a Counter-Strike-játékok alkotói újabb multi-orientált akción munkálkodnak.

Erőszakossá fajult az amerikai PlayStation 3-őrület

Akárcsak Japánban, nyugaton is elképesztő volt a PlayStation 3 által kavart zűrzavar - a hosszú sorok, sátrazásak mellett szinte vibrált a levegő a feszültségtől.

Ingyenesen tölthető le a Railroad Tycoon

Nemrégen jelent meg a Sid Meier's Railroads!, mely igazán szórakoztató volt, így kedvet is kaptunk régebbi, hasonszőrű címek elővételére...

Leállították a Killing Day fejlesztését

Semmit nem hallottunk az utóbbi időben a 2005-ben bejelentett PS3-ra és X360-ra készülő új Ubisoft-termékről, a Killing Dayről. Íme az ok, hogy miért...

Már készül a Dead or Alive 5

Már készül a folytatása Tomonobu Itagaki 10. évfordulóját ünneplő játéksorozatának. A Dead or Alive 5 még nincs hivatalosan bejelentve, de a hír nem kacsa!

Blogíró versenyt hirdet a Buzz.hu!

Nagytestvérünk, a HWSW kezei alatt munkálkodó Buzz blogérzés oldal versenyt hírdetett! A fődíj egy notebook! Nézzük csak mi is ez?!