Hírarchívum - 2006. november

Az aktuális US Top 10 - És a Sims még mindig tart...

Megérkezett a legfrisebb amerikai toplista: ahogy időnként kinevetjük a briteket fociimádatuk miatt, úgy a nyugatiakat egyenesen megvetjük Sims-mánijáukat látva.

The Mark demó duplázás

Megérkeztek a novemberben megjelenő The Mark egyjátékos demói. Igen jól olvastátok, az oly trendi szokásokat megtartva ismét demó duplázás történt.

PlayStation 3-ra csak januárban lesz Rainbow Six?

Egyre több PS3-nyitócím jelenik meg a tervezettnél később, ily módon ez azt jelenti, hogy a Sony újgenerációs gépére szánt címek nem jelennek meg a konzollal együtt.

Elkészült a Battle for Middle-Earth II kiegészítése

Elkészült a The Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth II első kiegészítése, mely a The Rise of the Witch-king alcímet fogja viselni. Megjelenés hamarosan...

Star Wars: The Best of PC - A legjobbak egy helyen

Egy jó ideig biztosan nem lesz PC-re új Star Wars-játék, így a fanatikusok szomját enyhítheti majd valamelyest a hamarosan boltokba kerülő gyűjtemény.

A Full Auto 2 is lekési a PlayStation 3 megjelenését

Az eredeti tervek szerint Amerikában PlayStation 3-nyitócím lett volna a Full Auto 2, ám a Sega bejelentése szerint a játék nem fog elkészülni a premierig.

Megérkezett Magyarországra a Gears of War

Holnap már a magyar boltokban is kapható lesz a Gears of War. Az Xbox 360 exkluzív játék tűzbe borítja az Xbox Live ranglistákat és az online csatamezőket.

Játék készül a Pimp My Ride-ból

Játék készül az MTV-n futó, Xzibit által prezentált autóépítős műsorból. A Pimp My Ride egy tuningolós autóverseny lesz PS2-re és Xbox 360-ra.

NHL 07 demó

Már tölthető az EA Sports új hokis sportjátékának, az NHL 07-nek a demója. A telepítő nem kesevesebb, mint 1,8 GB helyet foglal.

Titan Quest: Immortal Throne - az első képek

A THQ ma elküldte nekünk az első tíz publikus screenshotot az Iron Lore által fejlesztett Titan Quest: Immortal Throne kiegészítőlemezből.