Hírarchívum - 2006. december

Márciusban visszatérnek a Tini Nindzsák

A Ubisoft Montreal bejelentette a jövő márciusban mozikba kerülő Teenage Mutant Ninja Turtles alapján készülő akciójátékot, mely szintén tavasszal jelenik meg.

Earth Defense Force 2017 - hivatalosan bejelentve

A D3 hivatalosan is bejelentette a japán Sandlot által fejlesztett, korábban Earth Defense Force X néven ismert akciójátékot, mely márciusban jelenik majd meg.

Harker: A Vámpírvadász - hírek és képek

A The Collective a mai napon fellőtte a már készülőben levő vámpírvadászós akciójátéknák honlapját, mely 2008. során jelenik meg.

Dusk-12: Van képünk hozzá!

A Hellforces készítői által fejlesztett játék már egész biztosan feledésbe merült sokatok által. Most viszont újabb képek, és információk szivárogtak ki a cuccról.

Készül a Medal of Honor: Vanguard

Az Electronic Arts a mai napon bejelentette a legújabb, II. világháborúban játszódó FPS-ét, mely a Medal of Honor: Vanguard címet kapta.

Közel hatszáz friss kép landolt galériánkban

Karácsony előtti galériafrissítésünk "nem pite": közel hatszáz képet töltöttünk fel galériánkba, mely legtöbbje várva-várt címeket prezentál. Érdemes lecsekkolni a felhozatalt!

Lerántották a leplet a Wii-s Prince of Persiáról

A Ubisoft végre hivatalosan is bejelentette, hogy készül a Wii-s Prince of Persia: a helyzet azonban korántsem ilyen rózsás, lévén a cím nem lesz Wii-exkluzív.

Metal Gear Solid 4 - továbbra is csak PS3-ra

A hétvégén felröppent pletykák szerint a Metal Gear Solid 4 elvesztette PS3-exkluzivitását, s a cím X360-ra is megjelenik. Mindez azonban kacsának bizonyult.

"A Gears of War csak tíz percig érdekes..."

Olivier Dauba, a Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 egyik producerének elmondása szerint az Epic Games Gears of Warja csupán tíz percig érdekes játék.

A héten megjelenő játékok

A hetünk nem lesz túl mozgalmas, ugyanis karácsony előtt csupán kettő új játék fog megjelenni két platformra: élénkülés jövőre várható.