Hírarchívum - 2006. december

Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 trailer

Megérkezett a Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 beígért teljes hosszúságú videóelőzetese. Aki ettől nem kap rá a játékra, az felejtse is el!

Készülget a Jackass: The Game

A Red Entertainment a mai nap során lerántotta a leplet a már nagyban készülő, 2007. első negyedévében megjelenő új játékukról, a Jackass: The Game-ről.

Rocky visszatér: januárban PSP-re is

Szeptember 21-én példa volt arra, hogy léteznek még "ügyes" hekkerek, akik tudnak hekkelni, s nem csupán nagyszájúságból fitogtatják erejüket...

Mythos - Online RPG a Hellgate: London készítőitől

A Flagship Studios bejelentéséből tudtuk meg, hogy újonnan alapított leányvállalatuk, a Flagship Seattle új szerepjátékot fejleszt a többjátékos módra kihegyezve azt.

Csúszik a PC-s Jade Empire megjelenése

A PC-re készülő Jade Empire: Special Edition boltokba kerülése az eredeti tervek szerint januárban lett volna esedékes, ám a 2K Games bejelentése szerint a cím késik.

Már három millióan a Guild Wars világában

Bizony, most már a Guild Wars című online szerepjátékot is több mint három millióan tolják világszerte: az NCSoft pontos adatai mindezt alátámasztják.

Fél évet késhet a PS3 európai megjelenése

A Computer & Videogames magazin értesülései szerint nem kizárható, hogy az Európai Unióban csak 2007. őszén jelenik meg a Playstation 3.

Friss Halo 3 látnivalók érkeztek

15 artwork és 3 nagyfelbontású screenshot érkezett az Xbox 360 közösség egyik legjobban várt játékából, a Halo 3-ból. Érdemes átfutni a felhozatalt!

Alien Syndrome - Akció-RPG az X-Wing alkotóitól

A Sega bejelentette, hogy új játékot adnak majd ki 2007-ben Wii-re és PSP-re, melyet a Totally Games fejleszt - az Alien Syndrome akció-szerepjáték lesz.

Újabb huszonkilenc Xbox-cím tolható majd X360-on

Hivatalosan ugyan még nem jelentette ugyan a Microsoft, de egyesek tudni vélik, hogy hamarosan újabb 29 XBOX-címmel bővül az X360 visszafelé kompatibilitási listája.