Hírarchívum - 2006. december

Megjelent a GoldenEye: Source bétája

Ma délután letölthetővé vált a GoldenEye: Source névre keresztelt új Half-Life 2 mod béta verziója. Elég kemény anyag, érdemes kipróbálni!

USA TOP10: Ismét élen a The Sims 2

Az NDP közzétette a december 10-16 közötti amerikai PC-s játékeladások statisztikáját. A lista első helyén ismét a Sims 2 egyik kiegészítője végzett.

Pontos STALKER megjelenési dátum érkezett

A THQ most értesített minket, hogy megvan a STALKER: Shadow of Chernobyl pontos megjelenési dátuma. Kicsit tartunk tőle, de azért még reménykedünk.

Halo 3 beta meghívó a dobozos Crackdown mellé

A külföldi GamePro magazin értesülései szerint a februárban megjelenő Crackdown dobozos verziójához korlátozott példányszámú Halo 3 beta meghívó jár majd.

God of War II demóra várunk

Cory Barlog, a Sony Santa Monica stúdiójának egyik vezetője személyes blogjában megírta, hogy már dolgoznak a God of War II: Divine Retribution demóján.

Ismét kukában landolt a Stargate SG-1

Az MGM egyik embere értesítette pár nappal ezelőtt a világsajtót, hogy a cég vezetői ismét törölték a Stargate SG-1: The Alliance játék fejlesztéseit.

Splinter Cell: Double Agent X360-as patch

Sam Fisher rajongói ismét örülhetnek: az Xbox 360-as Splinter Cell: Double Agent újabb foltot kapott. Rajongók, irány az Xbox Live!

Vampires Rain - az első screenshotok

Megérkeztek az első hivatalos screenshotok a Bullet Witch-et is jegyző AQ Interactive új játékából. A Vampires Rain 2007-ben jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

LEGO Star Wars 2: Télapó vs. Darth Vader

A LucasArts sem maradhat ki az ünnepi felhozatalból: Egy most közzétett cheat segítségével télapó karaktert varázsolhatunk a LEGO Star Wars 2-be!

A vérnyulak karácsonya

Egy újabb karácsonyi ajándékot prezentálunk nektek, ezúttal az UbiSoft-tól. Most egy rövid videóban megnézhetjük, hogyan ünnepelnek Rayman vérnyulai!