Hírarchívum - 2006. december

Télapó skin a Saints Row-hoz

A Volition Games tegnap egy kisebb karácsonyi ajándékkal lepte meg a Saints Row rajongóit, mely nem más, mint egy Xbox Live-ról letölthető télapó skin!

Kellemes Ünnepeket Kíván a Gamekapocs

Békességben és szeretetben gazdag kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a Gamekapocs. Kívánjuk, hogy teljenek mindenkinek boldogan december utolsó napjai.

A jövő heti játékmegjelenések

Bár jövő hetünk nem játékvásárlással fog telni, ennek ellenére mégis szomorúak vagyunk, miután csupán öt cím kerül a boltokba a két ünnep között...

The Crossing - Új FPS a Dark Messiah alkotóitól

Új játékon dolgoznak a Dark Messiah of Might & Magic készítői (Arkane Studios) - a fejlesztés során néhány Half-Life 2-alkotó is bábáskodik majd a gamma körül.

Tölthető a Dreamfall: The Longest Journey demója

Megérkezett az év eleje óta elérhető Dreamfall: The Longest Journey kipróbálható változata: érdemes kipróbálni a játékot, mert nagyon jól sikerült címről van szó!

X360-ra is megjelenik a Virtua Fighter 5

A vita eddig eldönthetetlen volt: az X360-rajongók a Dead or Alive 4-gyel, a PS3-fanatikusok a Virtua Fighter 5-tel hivalkodtak. Nos, utóbbit most az X-esek is kipróbálhatják!

Sam Fisher is kér a PlayStation 3-ból

Bár a legtöbb platformra így is a Splinter Cell: Double Agent jelent meg a sorozat történelmében, a fanszia Ubisoft nem éri be ennyivel: megjelentetik PS3-ra is a cuccot!

Újabb százezer letiltott WoW account

105000 felhasználó World of Warcraft hozzáférését tiltotta le ma a Blizzard, miután azok bizonyítottan csaltak a játékban. A tisztogatás az egész világra kiterjedt.

Crackdown: február 23.

2007. február 23-án érkezik meg a magyar boltok polcaira a Grand Theft Auto-t is jegyző David Jones vadi új játéka, az Xbox 360 exkluzív Crackdown.

Letölthető az új Agatha Christie-játék demója

Megérkezett a Gyilkosság az Orient Expresszen című mű alapján készült nyomozós bandukolós kihallgatós kalandjáték kipróbálható változata.