Hírarchívum - 2006. február

Megjelent a War on Terror angol demója

A tegnap esti német nyelvű verzió után már itt is a Digital Reality új RTS-ének, a World Forces: War on Terror-nak az angolul beszélő demója.

Késik a Blu-Ray és a HD-DVD is

Az Ars Technica egy friss cikkéből tudtuk meg, hogy kerek 1 hónappal halasztották el a Blu-Ray és a HD-DVD lemezek nemzetközi megjelenését.

Star Wars patch duó

A mai napon két Star Wars játékhoz jelent meg javítócsomag. Az egyik a Battlefront II, míg másik az alig egy napja elérhető Empire at War.

Battlefield 2142 - bejelentésre várva

A Shacknews tegnap készített egy interjút Dan Blackstone-nal, a Battlefield egyik vezető programozójával, aki elárulta, hogy a következő rész a jövőben fog játszódni.

Outrun 2006 megjelenési dátum

A SEGA hivatalos honlapjának Outrun 2006 szekciójában ma közzétették a játék különböző platformokra való megjelenésének dátumait. A PC-s verzió áprilisra tolódott át.

World Forces: War on Terror német demó

Ma este megjelent a magyar Digital Reality legújabb stratégiájának, a War on Terror-nak a német nyelvű, kipróbálható demója.

Két Rush for Berlin videó!

A hét elején két darab kedvcsináló videó érkezett a Rush for Berlinről: az animációk megtekintése erősen ajánlott, letöltés lokálból!

Uwe Boll megsértődött

Uwe Boll, a világ valaha létezett legpocsékabb filmrendezője megsértődött a filmjeit ért kritikák miatt, ezért abbahagyja a játékok mozivászonra való adaptálását.

FarCry PC vs. X360! A vizelet ereje!

Azt hiszem, eljött az első olyan videoanyag, ami messzemenően megmutatja, milyen különbség is van a PC és X360 között!

Új Lara Croft arc

Ma mutatták be azt a modelt, aki Lara Croft hivatalos nemzetközi arca lesz. A hölgy Londonból származik, 20 éves és nézzétek meg!