Hírarchívum - 2006. március

The Chronicles of the Three Kingdoms

Egy új, az ősi Kínában játszódó valós idejű stratégiát van szerencsénk bemutatni, mely az ázsiai történelem egy nagy korszakát, a három királyság éráját eleveníti meg.

Infernal lett a Diabolique-ból

A korábban Diabolique: License to Sin néven ismert akciójáték új címet kapott a Playlogic-tól. A kiadó döntése alapján a project neve mostantól Infernal.

Félelem, borzongás és Condemned demó

Napjaink legjobb és legfélelmetesebb thriller játékának, az egyelőre csak X360-on bizonyított Condemned: Criminal Origins-nak ma megjelent a demója!

Képek estére

Rengeteg képet töltöttünk fel ismét galériánkba: a választékban helyett kapott az új Battlefield és a Rush for Berlin is többek között...

Esti demó-duó

Ma este két demóról számolhatunk be Nektek - ma jelent meg a Blazing Angels illetve a Galactic Civilizations II demonstrációja.

Silent Hill gyűjtemény

A Konami bejelentette, hogy a játékok alapján készülő film tiszteletére összeállítanak egy gyűjteményt a Silent Hill játékokból.

A Ubisoft-nál a Far Cry jogai

A Ubisoft bejelentette, hogy sikerült teljesen magukévá tenni a Far Cry-t, illetve ezzel egyetemben a CryEngine-t is!

Crashday javítás

Megérkezett aktuálisan kedvenc autóversenyünk, a Crashday első javítása, mely az 1.1-es verziószámot viseli. A lokalizált letöltéshez erre parancsoljatok...

Sztárokkal erősit az EA a következő Fifa játékban!

Az EA eddig soha nem látott sztárdömpinggel erősítí az amúgy is világhírű és nagysikerü Fifa sorozatát!

Folytatódik a The King of Fighters

Az SNK most jelentette be az igen gazdag múltal rendelkező KOF sorozat legújabb részét, a korábban Maximum Impact 2 néven ismert The King of Fighters 2006-ot.