Hírarchívum - 2006. március

Nem lesz Revolution világpremier

A Nintendo elnöke, a Satoru Iwata válaszolt a Seattle Times és a Bloomberg néhány kérdésére: megtudtuk többek között, hogy nem lesz Revolution világpremier.

Lost: The Game?

A körülbelül 40 millió nézőn felbuzdulva illetve a 24: The Game nyomán elképzelhető a legfrissebb pletykák szerint, hogy készül a Lost-ról mintázott videójáték.

Bezárják a Wolfpack Studios-t

Miután a Shadowbane ingyenes lett, a Ubisoft elküldte az MMO készítőit (Wolfpack Studios) - mindezt a konzolok miatt.

A Windows miatt késik a Crysis

Az Electronic Arts tegnap esti jelentését átfutva megtudtuk, hogy a Windows Vista késése miatt a sajnos a Crysis is csak legkorábban jövő év elején érkezhet.

Új Indiana Jones játék az E3-on

A Kotaku értesülései szerint mostmár tuti, hogy egy új, Indiana Jones témát feldolgozó akciójátékot mutat majd be a LucasArts az idei E3-on.

Patch délután

Négy vadi új patch is érkezett ma délután. Itt a World of Warcraft európai kiadásához a javítócsomag, a Q4 patch, a Battlefield 2 tapasz és a Will of Steel javítás is.

Beowulf - bejelentés

A 4Head studios, akiket elsősorban a Guild sorozatról ismerünk új mű hegesztésébe kezedett, tudtuk meg a mai beszámolójukból.

World of Warcraft - v1.10 US és EU patch lokálból!

Megjelent a World of Warcraft legújabb frissítése, mely az 1.10-es rajtszámot viseli. Már lokálból is tölthető az EU patch!

Esti képek

Újabb képek érkeztek ma estére galériánkba, mai ajánlatunk: Battlefield 2 - Modern Combat, Dreamfall, True Crime és még sok más nyalánkság...

Új headset az X360-hoz

A Plantronics új headsetet készített a következő generációs Xbox 360-hoz: a kicsike a "GameCom X30" nevet viseli.