Hírarchívum - 2006. március

Bemutatkozik a B-Boy

A Sony és a FreeStyleGames kooperációjában PS2-re és PSP-re készülget a B-Boy címet viselő játék, mely az utcai freestyle táncversenyek világába nyújt betekintést.

Megnyílt a Neverwinter Nights 2 pont kom

Az Obsidian Entertainment az éjszaka fellőtte a Neverwinter Nights 2 hivatalos honlapját. Az oldal bár egyelőre elég szegényes, azért érdemes meglátogatni!

Elkészült az új Tomb Raider

Az Eidos tegnap késő este jelentette, hogy befejeződtek a Tomb Raider: Legend fejlesztési munkálatai. A játék várható megjelenése 2006. április 11.

Élen az új Sims-kiegészítés!

A NPD Group kiadta a március 18-ával végződő hét legkeresettebb PC-s játékainak tizesét. A listáért olvassatok tovább...

A Call of Duty esete a Nintendóval

A GotNext munkatársai szállították az infót, miszerint a méltán népszerű Call of Duty a Nintendo next-gen konzoljára is készül.

Bemutatkozik a Dracula Twins

Dracula bácsit elrabolta egy gonosz tudós, aki a vámpírok véréből akar örökélet-elixírt készíteni. A kiszabadítására Drac és Dracana, a két ikerlánya indul.

Stoked Rider demó

Egy 64 négyzetkilóméteres hegyoldalon próbálhatjuk ki a Bongfish új, Tommy Brunner nevével fémjelzett snowboard szimulátorát, a Stoked Rider-t!

Fire Department 3 német demó

Ma délután megjelent a Fire Department 3 kipróbálható demója. A program egyetlen hátránya, hogy kizárólag német nyelven hajlandó kommunikálni.

Jövő héten érkezik a Pro Libertate

Egészen pontosan április 6-án jelenik meg az ingyenesen letölthető Pro Libertate, az 1848-at is jegyző Huszár Games (volt HydroGame) legújabb stratégiai játéka.

Ausztráliában az X360 a legjobb

A GfK tette közszemle tárgyává azon adatokat, melyből az X360 sikeres ausztráliai debütálásáról értesülhetünk: az első négy napon 30 ezer gépet sikerült értékesíteni.