Hírarchívum - 2006. április

E3 2006: Forza Motorsport folytatásra várunk

A Microsoft Games az idei E3-on fogja bemutatni az Xbox-on remekül szerepelt Forza Motorsport című autóverseny Xbox 360-ra írt folytatását.

Tony Hawk nextgen techdemó

Egy igen látványos és kellemes videót van szerencsém prezentálni nektek, mely az új Tony Hawk játék nextgen változatának tesztelésén lett rögzítve.

Brothers in Arms 3 képek és videó

Hat gyönyörű képpel és egy rövid, ám annál velősebbre sikerült trailerrel bővült ma a Brothers in Arms: Hell's Highway adatlapja a Gamekapcson.

Rise of Legends demó 2

Aio földje immáron másodszorra tárja ki kapuit az ifjú stratégiák előtt, köszönhetően a Microsoft-nak aki ma kiadta a Rise of Legends legfrissebb demóját.

E3 2006: Színre lép a Pro Evolution Soccer 6

Folytatódik a Konami focis játéksorozata. A Pro Evolution Soccer 6-ot a japán óriás a májusi E3 játékkiállításon fogja majd bemutatni.

E3 2006: Koei felhozatal

Ma este a Koei is előállt az E3-as felhozatalával, melyben több új cím is helyet kapoott. A cég abszolút favoritja a Dynasty Warriors, melyből 5 új epizódot mutatnak majd be.

Bemutatták végre a Diabolik játékot

Az Artematica ma bemutatta végre a már tavaly novemberben leleplezett Diabolik-ot. A játék alcíme Evil's Origin lesz, stílusa pedig klasszikus point & click kalandjáték.

E3 2006: Daybreakers bejelentésre várunk

A több veterán programozó összefogásából alakult Trilogy Studios az E3-on fogja bemutatni első játékát, a Vivendi megbízásából készített Daybreakers-t.

E3 2006: Halo 3 videóval készül a Bungie

Az IGN értesülései szerint a Bungie egy két perces Halo 3 videóval készül az E3-ra. Az érdekes infót egy Microsoft alkalmazott jó barátja szállította.

Folytatódik a Dreamfall: The Longest Journey

Ragnar Tornquist, a Dreamfall: The Longest Journey egyik készítője az Evil Avatarnak adott interjújában elárulta, hogy már keményen dolgoznak a játék folytatásán.