Hírarchívum - 2006. április

Safecracker - Mesterségem címere: széftörő

A Return to Mysterious Island fejlesztői újabb point & click stílusú kalandjátékkal lepnek meg minket - érdemes lesz figyelni a kicsikére, mert érdekes anyagnak tűnik!

Dusk-12: bejelentés, képek és lokál videó

A The Stalin Subway és a Hellforces készítője vadi új FPS-en dolgozik, mely első ránézésre a STALKER-re hajaz, közben meg azért mégsem.

Ugo Volt - egy felejthetetlen kaland

Egy csodálatos hős és egy hihetetlen jövő képében az Ugo Volt egy felejthetetlen kalandot tár elénk PC-re és Xbox 360-ra a MOVE Interactive jóvoltából.

Command & Conquer 3 - friss hírek

Újabbb infómorzsák érkeztek a Command & Conquer 3: Tiberium Wars-ból. Nagyon finom érdekességekről van szó, érdemes végigfutni! ;)

Alliance - 80 éves háború

Még 3 hét van az E3-ig, de már most dúskálunk a bejelentésekben. Ezúttal a Windward Mark Interactive új FPS-én, az Alliance-n a sor.

UPDT Frontlines: Harc az Olajért!

A Desert Combat mod alkotói a THQ-val karöltve saját játék fejlesztésébe kezdtek. A Frontlines: Fuel of War-ban Európa és az USA csap össze az orosz-kínai hadsereggel.

Bemutatkozik a Showdown: Scorpion

Az ukrán B-Cool Interactive és az orosz Akella kooperációjában új terroristaelhárítós FPS készül, mely a Showdown: Scorpion nevet kapta.

Késő esti galériamánia

Olyan finomságok érkeztek ma este, mint Caesar IV, Crysis, Final Fantasy, FlatOut 2, Huxley, Joint Task Force, Kameo, Scarface, stb. Ellenőrizzétek!

Earthworm Jim visszatér!

A Shiny Entertrainment-es Dave Perry kicsiny csapatával már dolgozik régi nagy kedvencünk, az Earthworm Jim nextgen konzolokra írt változatán.

UPDT: Command & Conquer 3 - AZ ELSŐ KÉPEK!

A PCGamer amerikai testvérlapja exklúzív címlapsztorival büszkélkedhet: a júniusi számukban elsőként számolnak be az új Command & Conquer játékról!