Hírarchívum - 2006. április

War Rock - ingyenes online FPS

Idén nyáron érkezik a K2 Network ma bejelentett új FPS-e, a War Rock. A játék ingyenes lesz, de a bónusz fegyverekért és felszerelésekért fizetnünk kell majd.

Új repülőgépszimulátor készül!

Wings Over Europe: Cold War Gone Hot címmel modern repülőgépszimulátort készít a Third Wire Productions és a Bold Games. Az első képek már itt is vannak!

Képparádé a Gamekapcson

Bioshock, Brothers in Arms 3, Enemy Territory, Gears of War, Hitman, Operation Flashpoint 2, Ridge Racer 7, STALKER és Ugio Volt. Kellemes felhozatal, nem?

Már készül a Sega Rally folytatása

Sega Rally Revo címmel már készül a sorozat legújabb, 2007-ben megjelenő darabja. Jó hír, hogy a játék PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re is meg fog jelenni.

E3 2006: Techland line-up

Sorban jönnek a nagy kiadók E3-as felhozatalai. Persze ilyenkor még nem lövik le a meglepetéseket, de azért nem árt odafigyelni az előzetes játéklistákra!

E3 2006: A Play Ten Interactive kínálata

A Play Ten Interactive a jelenlegi tervek szerint 4 játékkal fog részt venni az E3-on. Ott lesz a The Precursors, a Battle for Atlantis a The Wall és a White Gold: War in Paradise.

Prey - gyűjtői változat sok extrával

A 3D Realms valódi fonomsággal kedveskedik a Prey rajongóknak. A játék PC-s és X360-as verziójából is kiadnak egy-egy Collector's Edition-t, tele extrákkal.

900 millió dollárba került a Playstation 3

A Reuters hírügynökség jelentéséből tudtuk meg, hogy a Sony 900 millió dolláros minuszra számít idén, ennyi kóstál ugyanis a Playstation 3 világpiacra való bevezetése.

World Pool Championship 2007 bejelentés

A Sega professzionális biliárdszimulátort készít World Pool Championship 2007 címmel. A konzol exkluzív játékban 10 bajnokságon indulhatunk a legnagyobbak ellen.

Átnevezték a Nintendo Revolution-t

A nap legmeghökkentőbb és legérdekesebb híre következik, úgyhogy készüljetek! A Nintendo átkeresztelte a Revolution-t, az új név pedig Wii lett.